Kilo almama bugu buldum

aralıklı oruç diyeti yap bunun yerine daha hayırlıdır

Nasıl ciddisin kardeşim işkembeden uçma, diyetisyenler düşünmedi de bi sen mi düşündün?

Saat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten :D
Lan lan buna zaten oruç denmiyor muydu

Tek öğünden oluşan ve sağlıksız bir diyet şekli bence.

Intermittent fasting'i araştırın.

Saat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten :D
Ben hayvan gibi yiyorum hafta sonu 3 saat antermana gidiyorum her akşam da bir buçuk saat koşuyorum bu sayede hiç kilo almıyorum bence sende bunu dene boş yere uykun bölünmesin

Usta bana kilo alma tavsiyesi lazım :D Akşam 49 yatıyorum sabah 47,5 kalkıyorum.

Diyetisyenler şok

Screenshot_20211031_204711.jpg

abiii :D

----Android Oyun Club----
oruç.apk (İndir)

"anosbirstboy" demiş:
Toprak hocam günah mıdır?

Cevap:
Yok hocam, değildir.

Böbrekler ağlıyor...
Bu arada denemenizi tavsiye etmem. Böbreklerinizi seviyorsanız denemeyin. Aynı şekil midenizi de seviyorsanız denemeyin :D Kilo verebilirsiniz ama o an mide ve böbrek inanılmaz zorlanır. Normal bir insan günde 5L içemez, içmesi önerilmez. 2.5L bile böbrekleri yorar iken 5L nedir arkadaş?
Valla 1 saat önce büyük boy pizza gömdüm yedikten sonra 2.5 litre gömdüm şimdide 1 litre kaldı onu gömücem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,365
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri