Lan lan buna zaten oruç denmiyor muyduSaat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten
Ben hayvan gibi yiyorum hafta sonu 3 saat antermana gidiyorum her akşam da bir buçuk saat koşuyorum bu sayede hiç kilo almıyorum bence sende bunu dene boş yere uykun bölünmesinSaat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten
Ben 3 öğün yesem 3 kilo veririm.3 öğün yiyorum kilo alamıyorum millet 1 lokma bir şey atıyor azında deli gibi kilo alıyor ben bi deri bi kemiğim
Usta bana kilo alma tavsiyesi lazım Akşam 49 yatıyorum sabah 47,5 kalkıyorum.Saat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten
Diyetisyenler şokSaat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten
Saat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten
Valla 1 saat önce büyük boy pizza gömdüm yedikten sonra 2.5 litre gömdüm şimdide 1 litre kaldı onu gömücemBöbrekler ağlıyor...
Bu arada denemenizi tavsiye etmem. Böbreklerinizi seviyorsanız denemeyin. Aynı şekil midenizi de seviyorsanız denemeyin Kilo verebilirsiniz ama o an mide ve böbrek inanılmaz zorlanır. Normal bir insan günde 5L içemez, içmesi önerilmez. 2.5L bile böbrekleri yorar iken 5L nedir arkadaş?
öğlen uyanıyorum 1-2 gibi o yüzden öyleBen 3 öğün yesem 3 kilo veririm.