Neler Yeni

Kilo verme önerileri

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
Bir program yap kendine kardiyo ama haftada 3 gün üst üste çalış 1gün tatil yap. 3-1 3-1 olarak devam et yani. istersen 4gün çalışma 1 gün tatilde yapabilirsin tabi dayanabilirsen.
Kilo vermek istiyorsan dostum bunu aklından çıkarma vücut yag yersen hemen depolamak için ugraşır. Yağı kullanıp en ufak bir fazlasını bile depolamayı seviyor vücudumuz. Yediğimiz biskuvi kek pasta gibi ürünlerin 100 gr nda 20 gr yag oluyor veya daha fazla işte banko kilo alıyorsun kaçışın yok. Normalde okullarda ögretilen şeyi bilirsin karbonhidratların fazlası yağa çevirilir diyor evet bu doğru ama bazen vücudumuz onu yağa çevirmek için ugraşmak istemiyor tembellik etmek istediği için. Ama yağlı bir şey yersen hemen hazır yağ olarak geldigi için onu depolaması daha kolay ve kilo alman kaçınılmaz. Bunu bildikten sonra dikkat edersen ve düzenli egzersiz yaparsan zayıflarsın

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Selamlar yaklaşık 180cm boyundayım ama 100 kiloyum :p yüzmeyi bıraktıktan sonra 30 kilo aldım 3 yılda kilo vermek istiyorum bildiğiniz bir spor programı falan var mı aklımda su orucu var fakat zararlı olur diyor ailem çok önerilerinizi bekliyorum
sadece salata ye ,ölmek durumuna gelmediğin dişinda salata devam et en hızlı ve hard olanı bu, bol bol tualet gerekli 1 aya 15 kg :)

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Selamlar yaklaşık 180cm boyundayım ama 100 kiloyum :p yüzmeyi bıraktıktan sonra 30 kilo aldım 3 yılda kilo vermek istiyorum bildiğiniz bir spor programı falan var mı aklımda su orucu var fakat zararlı olur diyor ailem çok önerilerinizi bekliyorum
Dostum bende 180 boyunda 90 kiloydum spor salonuna başladım hiç ekmek yemedim işlenmiş gıda tuketmemedim akşamları acıkınca su içtim ve düzenli uyudum 2 ayda 15 kilo felan verdim tabi saglikli olanı ayda 4 kilo ama istersen diyet menümüde paylaşırım menü dediğim normal evdeki şeylerle

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Dostum bende 180 boyunda 90 kiloydum spor salonuna başladım hiç ekmek yemedim işlenmiş gıda tuketmemedim akşamları acıkınca su içtim ve düzenli uyudum 2 ayda 15 kilo felan verdim tabi saglikli olanı ayda 4 kilo ama istersen diyet menümüde paylaşırım menü dediğim normal evdeki şeylerle
Özelden paylaşırsan yada burdan güzel olur

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
En az 3 Saat falan bisiklet sür, sokakta yürü veya koş. Parklardaki spor aletlerini kullan. Sağlıklı beslen. En az 3-4 Litre su iç günde.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Özelden paylaşırsan yada burdan güzel olur
Sabah kalktığımda pakette aldığım hindi füme ve yarım domates yarım salatalık birazda peynir 4 adet zeytin yiyodum öğlen olmadan önce 1 yeşil çay 1 yeşil elma ki bunun ikisi aşırı önemli öğlen 1 bardak makarna ama noodle da yiyebilirsin akşam 8 den önce yağsız salata ve az yağlı sebze yiyodum bide harçlıklarımla balık felan aldığım oluyordu eğer spor salonuna gideceksen makarna yedikten 10 dakika sonra 1 bardak şekersiz acı bir kahve içip yarım saat sonra spora başlarsan yağ yakımın hızlanır bu sadece spor salonu için geçerli değil dışarda da koşabilirsin günde 2.5 4L arası su tüketmelisin suyun etkisi büyük ağırlık çalışmak kesinlikle olmalı uzun bir çubuğa şişe bile geçirmek bile iyi ve en önemlisi senin istemen insan istediği sürece herşeyi başarır ben ilk başlar istemiyordum sonra yaptıkça mutlu oldum ama sporu bırakınca ki bırakmamanı tavsiye ederim bırakırsan diyeti bırakma verdiğinin fazlasını alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
Bol su iç, ekmeği en aza indir, tuzu da öyle. Porsiyonlarını küçült. Haftada 4 gün sporunu yap. 3 yılda değil 7-8 ayda bile sağlıklı bir şekilde zayıflarsın

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sürekli yemek yeme ben sabah saat bugün saat 8'de 3 yumurta yedim hala tokum. Asitli ve Cips, çikolata gibi ürünlerden uzak dur. Mekik çek. Spor sanatına gittiysen bacakları mideye çekme hareketi var onu yapın. Ben 1 haftada 3 kilo verdim hala da verecem. 97'ye düştüm. Okul başlayana kadar 88 civarına inebileceğimi düşünüyorum bunu yaparak.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
3 ay önce ben de 185 boy 100 kiloydum 3 aydır günde 3-4 saat bisiklet sürüyorum kalori hesaplarına göre kendime diyet uydurdum şuan 82 kiloyum

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Ekmeği ve Tatlıyı şekeri kes.Kahvaltını sağlam yap ve 7 den sonra su dışında bişey yiyip içme.Akşamları da fazla yeme öğlen yemeği yerine yeşil çay veya meyve tercih edebilirsin her gün 1 saat koş 1 ayda 5-10 kilo verirsn

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Kendimden örnek vereyim. 182 boy 98 kiloydum. Ekmeği 1 dilime düşürdüm. Suyu çok içmeye başladım (yemekten önce, yemekten sonra). 3 haftada 88'e düştüm. Şimdi yavaş yavaş zayıflıyorum. Şuan 80 kiloya doğru gidiyorum. Birde salatayı çok yemeye başladım. Sabah akşam inek gibi otluyorum.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
knk kafaya takma ben ramazanda çok yiyip kafama takmama ragmen kilo almadım önemli olan alıp yada vermek degil önemli olan düzenli beslenmek .
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk birde belediye bisikletleri var onu sür ben dün karaköy beşiktaş yaptım sonra geri döndüm yaklaşık 10km

Son düzenleme:
Top Bottom