Ben 100 felanım o yüzden böyle yapıyorum spora gittiğimde rahatsızlandım en son tekrar başladığımda corona girdi spordan sogudum bende böyle bir şey yapıyorum 130 kilo için spora gitsen daha sağlıklı ve daha hızlı verirsin.haftada 2-3 kilo vermen lazım yoksa kilo vermen çok uzun sürerYemesem 100 mü olurum
Çocuk olayını merak ettim neden çocuk olmamalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Günde ortalama 15 k adım atıyorum
5litre biraz fazla değil mi ?Kanka sabah kalkınca 5 litre su içmeyi dene.(su soğuk olacak) Ben 5 litre suyu bitirmeye çalışıyorum. Eğer 5 litre soğuk su içersen bu yarım saatlik koşuya eşit olur.
5litre biraz fazla değil mi ?
Kısa süreli güzel olabilir fakat uzun süreli bakarsak böbrekler rahatsızlanma ihtimali olabilir.5 litreyi tam olarak bitiremesemde 3-4 litresini içmeye çalışıyorum. Tam 5 litre soğuk su içersek 30 dakikalık bir koşu ile aynı kaloriyi yakmış oluruz.
Kısa süreli güzel olabilir fakat uzun süreli bakarsak böbrekler rahatsızlanma ihtimali olabilir.
Valla emin değilim 3-4 litre ortalamanın üstünde 1de tek seferde 3-4litre içecek sağlıksız olabilir doktora sorar cevabına göre olur biter çünkü günlük yaptığım spora göre normal tavuk yiyordum Gut fazla protein hastalığı çıktı büyük ihtimal bünyemden dolayı hoca birde bana badem ye demişti fazla yememiştim karaciğerdi sanırım yağlanması çıkmıştıBuz gibi su içmeyeceğiz ki. 7 derecelik su içeceğiz.
Valla emin değilim 3-4 litre ortalamanın üstünde 1de tek seferde 3-4litre içecek sağlıksız olabilir doktora sorar cevabına göre olur biter çünkü günlük yaptığım spora göre normal tavuk yiyordum Gut fazla protein hastalığı çıktı büyük ihtimal bünyemden dolayı hoca birde bana badem ye demişti fazla yememiştim karaciğerdi sanırım yağlanması çıkmıştı