Kilo verme önerileri

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
Selamlar yaklaşık 180cm boyundayım ama 100 kiloyum :p yüzmeyi bıraktıktan sonra 30 kilo aldım 3 yılda kilo vermek istiyorum bildiğiniz bir spor programı falan var mı aklımda su orucu var fakat zararlı olur diyor ailem çok önerilerinizi bekliyorum

Programa falan gerek yok her gün yürü ve akşam 8den sonra yemek yeme :D

Sağlıklı beslen ve düzenli spor yap. Su orucu 18 yas ve üzeri için önerilem bir şey. Bir de evde çocuk olmamalı su orucu için.

Selamlar yaklaşık 180cm boyundayım ama 100 kiloyum :p yüzmeyi bıraktıktan sonra 30 kilo aldım 3 yılda kilo vermek istiyorum bildiğiniz bir spor programı falan var mı aklımda su orucu var fakat zararlı olur diyor ailem çok önerilerinizi bekliyorum
Su orucu yapacağına sabahları yemek yeme sadece akşamları yemek daha mantıklı ben böyle abur cubur yemezsem ortalama 1 haftada 1 kilo verdiriyor.

Youtube dan egefitness tavsiyeleri ile fitness a baslaya bilirsin, adam birde fazla motive esiyo :)

koşu , yüzme , yürüme bunlar zayıflatır seni (y)

Kardeşim ben futbolcuyum söyle soylım yediklerine dikkat etmelisin her gün koşu istediğin zaman olabilir ve bırakabılırsın zamanla artırman gerek ve evde oturmak yerine spor vb. yapabilirsin. Yıl 2020 spor videoları var izleyip sende yapabilirsin

Çocuk olayını merak ettim neden çocuk olmamalı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günde ortalama 15 k adım atıyorum :D
Günde 15bin atan biri sadece sabah akşam yemek yese bile en az 1 kilo verdirir.Cipsi felan yiyorsundur.

Kardeşim ben futbolcuyum söyle soylım yediklerine dikkat etmelisin her gün koşu istediğin zaman olabilir ve bırakabılırsın zamanla artırman gerek ve evde oturmak yerine spor vb. yapabilirsin. Yıl 2020 spor videoları var izleyip sende yapabilirsin
Önemli olan yediklerine dikkat etmen zamanla miden de alışıcak ztn

Geri