Neler Yeni

Kilo verme önerileri

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Yemesem 100 mü olurum :D
Ben 100 felanım o yüzden böyle yapıyorum spora gittiğimde rahatsızlandım en son tekrar başladığımda corona girdi spordan sogudum bende böyle bir şey yapıyorum 130 kilo için spora gitsen daha sağlıklı ve daha hızlı verirsin.haftada 2-3 kilo vermen lazım yoksa kilo vermen çok uzun sürer

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Çocuk olayını merak ettim neden çocuk olmamalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde ortalama 15 k adım atıyorum :D

Kanka sabah kalkınca 5 litre su içmeyi dene.(su soğuk olacak) Ben 5 litre suyu bitirmeye çalışıyorum. Eğer 5 litre soğuk su içersen bu yarım saatlik koşuya eşit olur.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Çok tutan bir kitap var, profesör Canan Karatay'ın kitabı. İsmi Karatay Diyeti. PDF olarak ta indirebilirsin.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
5 litreyi tam olarak bitiremesemde 3-4 litresini içmeye çalışıyorum. Tam 5 litre soğuk su içersek 30 dakikalık bir koşu ile aynı kaloriyi yakmış oluruz.
Kısa süreli güzel olabilir fakat uzun süreli bakarsak böbrekler rahatsızlanma ihtimali olabilir.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yemek yemeyi kesmek sana acı verip diyete olan zevkini bitirmekten başka bir işe yaramaz her şeyden yiyeceksin ama kararında yiyeceksin.
1 Ekmek yiyorsan yarım ekmeğe düşür 1 tabak makarna yiyorsan yarım tabağa düşür.
Şeker ve tuzu bırak ve bol bol su iç ayrıca yemek yerken yanında kesinlike salata bulunsun ve salata ağırlıklı beslen,ben bu şekilde beslenip her gün ama her gün düzenli bir şekilde 30dk yürüyüş yaparak 2 haftada 6kg verdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Eskiden kiloluyken zayıflayan biri olarak sana tavsiyem Kendine personal trainer tutman ve spor salonuna yazılman çünkü anladığım kadarıyla yeni başlayan birisin yanlış bir şey yaptığında çok büyük sıkıntı Olabilir aşırı zayıflama veya daha fazla kilo alman gibi yediklerini bilmen gerekir abur cuburdan uzak dur karbonhidrat proteini ne miktarda alman gerektiğini bilmen gerekiyor ayrıca vitamin Alman lazım yediklerinle ama en önemlisi azim lazım :))

Son düzenleme:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Buz gibi su içmeyeceğiz ki. 7 derecelik su içeceğiz.
Valla emin değilim 3-4 litre ortalamanın üstünde 1de tek seferde 3-4litre içecek sağlıksız olabilir doktora sorar cevabına göre olur biter çünkü günlük yaptığım spora göre normal tavuk yiyordum Gut fazla protein hastalığı çıktı büyük ihtimal bünyemden dolayı hoca birde bana badem ye demişti fazla yememiştim karaciğerdi sanırım yağlanması çıkmıştı

HumanvVol2

80+ Bronze
Günde 2 öğün ye 6 dan sonra yemek yeme 2 öğüne ilk başladığında çok acıkırsan arada atıştırmalık meyve vs. yiyebilirsin abartmadan

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Valla emin değilim 3-4 litre ortalamanın üstünde 1de tek seferde 3-4litre içecek sağlıksız olabilir doktora sorar cevabına göre olur biter çünkü günlük yaptığım spora göre normal tavuk yiyordum Gut fazla protein hastalığı çıktı büyük ihtimal bünyemden dolayı hoca birde bana badem ye demişti fazla yememiştim karaciğerdi sanırım yağlanması çıkmıştı

Tek dikişte içmesende olur. O suyu 15-20 dakikada yudumlayarak içebilirsin.

Top Bottom