EgoistmanTR01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,735
Kötü türkçe kullanımı rep (!)Eywallah.
Kötü türkçe kullanımı rep (!)Eywallah.
Hocam Yeme Düzenini Sebze Ağırlıklı Kur. Sebze Dostun olsun. Baklagil ve Balık vs. Dengeli beslen.Selamlar, pandemi sağolsun iyice poğaça oldum ve bu durum hem beni hem ailemi rahatsız ediyor, neler yaparak hızlı zayıflarım?
SEN ADAMSIN GAZA GELDİM, fakat ne zaman zayıflıyacağım desem annem eve ne kadar sevdiğim şey var ise alıyorHocam Yeme Düzenini Sebze Ağırlıklı Kur. Sebze Dostun olsun. Baklagil ve Balık vs. Dengeli beslen.
Bol su. 2lt Ortalama bir İnsana Yeter.
Spor. E evde nasıl olcak dersen Uygulamalar var Kendine Uygun olanla başla,Hergün Düzenli,yapabilirsen Aç karna spor yap.
Her Sabah tansyon yoksa Limonlu su,Yararlı bir besindir, Sabaha C Vitamini ile Dinc baslarsın, Sonra Sporuna yardım eder.
Limonlu suyun faydaları nelerdir? Limonlu su nasıl hazırlanır, nasıl içilmelidir? (fanatik.com.tr)
Onun Dısında Kalori hesabı Önemli. ortalama insan günde 2000 Kaloriyi gecmemelidir,İnsandan insana Değisir.
Sabır. dediklerimi uygular ve bu meselenin üzerine gidersen BAŞARACAKSIN!
Bende bu yollardan Geçtim,Seni Anlıyabiliyorum. Annene Sevidiğin sey lerin bunların olduğunu söyleSEN ADAMSIN GAZA GELDİM, fakat ne zaman zayıflıyacağım desem annem eve ne kadar sevdiğim şey var ise alıyor![]()