Neler Yeni

Kilo vermek için ek takviye önerisi.

şahin doğan

80+ Platinum
Şu an sağlam bir diyet yapıyorum. Haftada ortalama 1.5 KG veriyorum. Protein ihtiyacımı neredeyse tamamen alıyorum ama Protein tozu da dahil olmak üzere kullanmamı önerdiğiniz ek takviyelere açığım. Özellikle yağ yakımı için bir şeyler önerebilirsiniz.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
hocam haftada nasıl 1.5kg veriyorsunuz 110 kiloyum daha bugün 1-2 saat bisiklet sürdüm kentkartım yanımda değil diye merdiven çıktım bisikletle üstüne yokuş çıktım geldiğimde ise kilo almış oluyorum 1-2 gram bile vermiyorum daha doğrusu veremiyorum

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Şu an sağlam bir diyet yapıyorum. Haftada ortalama 1.5 KG veriyorum. Protein ihtiyacımı neredeyse tamamen alıyorum ama Protein tozu da dahil olmak üzere kullanmamı önerdiğiniz ek takviyelere açığım. Özellikle yağ yakımı için bir şeyler önerebilirsiniz.
Spor hocam öyle ek bir şeylere gerek yok bol spor ve bol su kalori açığı oluşturunca gerisi gelir ama kilo vercem diye kendinizi yemekten çok çekip güçten halden düşmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam haftada nasıl 1.5kg veriyorsunuz 110 kiloyum daha bugün 1-2 saat bisiklet sürdüm kentkartım yanımda değil diye merdiven çıktım bisikletle üstüne yokuş çıktım geldiğimde ise kilo almış oluyorum 1-2 gram bile vermiyorum daha doğrusu veremiyorum
Düzenli spor yapıyor musunuz ve ne kadar yiyorsunuz hocam abur cubur vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emirhan
merak etme bende aynıyım knk valla ne yaparsam yapayım olmadı kendimi aç bırakıyorum koşuyorum kardiyo yapıyorum işe yaramadı bende en son saldım her gün noodle yiyip bilgisayar başında anime izleyip obez olmayı tercih ettim öneririm

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Kerem Aktaş
hocam kilo kardiyo ile değil beslenme ağırlıklı verilir. yediğiniz şeyler önemli. fazla yağlı şekerli besleniyosunuzdur. ara öğünlerde bi çikolata falan yerine bi elma yiyin. sabah kahvaltısında yulaflı bol lifli yiyecekler ve yumurta yiyin ki sindirimi uzun sürüp tok tutsun. kalori hesaplayın. her şey kalori açığı oluşturmakta bitiyor çünkü

ruaF1912

80+ Bronze
Tiroid bezlerinizde sıkıntı var sanırım, bir kontrol ettirin.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Spor hocam öyle ek bir şeylere gerek yok bol spor ve bol su kalori açığı oluşturunca gerisi gelir ama kilo vercem diye kendinizi yemekten çok çekip güçten halden düşmeyin

Düzenli spor yapıyor musunuz ve ne kadar yiyorsunuz hocam abur cubur vs.
hocam düzenli spor yapmıyorum düzenli değil spor yapmıyorum hergün düzenli okula gider oturur uyur gelirim spora başlamak istiyorum buralarda yıllık 8500₺ gym var aylık 2-2.5k ya çok pahalı geldi ailemide zora sokmak istemiyorum yeni klima takıldı evin kredisi vs si falan var yemek yemeğe gelirsek çok yemek yemiyorum abur cubur nadiren olursa yerim

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
merak etme bende aynıyım knk valla ne yaparsam yapayım olmadı kendimi aç bırakıyorum koşuyorum kardiyo yapıyorum işe yaramadı bende en son saldım her gün noodle yiyip bilgisayar başında anime izleyip obez olmayı tercih ettim öneririm
Hocam ne kadar süre yaptınız bende de öyle oluyordu ilk 1 2 hafta verememistim sonra vermeye başladım 1 ayda 5kg vs. Ama şimdi geri aldım yks den dolayı haraketsizlik vs.

şahin doğan

80+ Platinum
Bi 20 dk içinde topluca cevap vereceğim.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Tiroid bezlerinizde sıkıntı var sanırım, bir kontrol ettirin.
sanmıyorum çünkü pandemide dışarı hiç çıkmadım ilk bilgisayarımı almıştım doya doya her gün oyun oynuyordum oturuyodum kalkmıyodum

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
hocam düzenli spor yapmıyorum düzenli değil spor yapmıyorum hergün düzenli okula gider oturur uyur gelirim spora başlamak istiyorum buralarda yıllık 8500₺ gym var aylık 2-2.5k ya çok pahalı geldi ailemide zora sokmak istemiyorum yeni klima takıldı evin kredisi vs si falan var yemek yemeğe gelirsek çok yemek yemiyorum abur cubur nadiren olursa yerim
Hocam spor salonu yerine caleistchenic(doğru yazımını unuttum vücud ağırlığı ile evde yapabileceğiniz sporlar) yapabilirsiniz dışarı çıkıp tempolu yürüyüşler yapabilirsiniz vs. Ya da eve dambıl alabilirsiniz esneme hareketi vs. Yapabilirsiniz

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
hocam zorluyor artık beni okulda dalga geçince gülüp geçiyorum ama bir süre sonra rahatsız ediyor özgüvenimi etkiliyor

Hocam spor salonu yerine caleistchenic(doğru yazımını unuttum vücud ağırlığı ile evde yapabileceğiniz sporlar) yapabilirsiniz dışarı çıkıp tempolu yürüyüşler yapabilirsiniz vs. Ya da eve dambıl alabilirsiniz esneme hareketi vs. Yapabilirsiniz
aslında evde ağırlık alıp kas çalışmak istiyorum ama alan çok yok olsa bile para kısıtlı ama bi bakacağım sizin dediğinize

Top Bottom