Kim bu bot basan Teknoloji İnfluncerları?

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
563
Bildiğiniz gibi donanımarşivi ,Mert bayantemur gibi kanallar bot basan kanalları ifşalayacağını söyledi bu kanallara bir örnek verebilir misiniz?bir benim mi karşıma çıkmadı?

hazır sistem toplama videolarına gir yorumlarda bok gibi fiyata rağmen övüp babasının malı gibi savunanları görünce belli oluyor zaten

o zaten bildiğin sponsor prensi
Furkan Akman iyi biri ben her videosunu izliyorum adam en azından objektif ve ucuz ürünlerinde alıp inceliyor sponsorluk olmadan. Mesut çevik falan sponsor perisi

Furkan Akman iyi biri ben her videosunu izliyorum adam en azından objektif ve ucuz ürünlerinde alıp inceliyor sponsorluk olmadan. Mesut çevik falan sponsor perisi
objektif mi inceliyor nerenle izliyon kanka herif infinix telefon övüyor. çok fazla bilgiye gerek yok az bişey telefon ların özelliklerini bilen biri bile infinix övmez sponsor aldığı o kadar belliki her videosunda başka bir markayı arşa çıkarıyor

Nereden ve ne zaman çıktı ki bu bot draması ?

objektif mi inceliyor nerenle izliyon kanka herif infinix telefon övüyor. çok fazla bilgiye gerek yok az bişey telefon ların özelliklerini bilen biri bile infinix övmez sponsor aldığı o kadar belliki her videosunda başka bir markayı arşa çıkarıyor
Senin kafan yapına göre herkes Apple Samsung incelesin başka bir şey incelemesin. Adam tabii ki sponsorluk alacak 840k abonesi var bu adam 300-400k iken ben hiç adam akıllı sponsorluk aldığını görmedim kendisi her videosunda söylüyordu bana kimse sponsor olmuyor diye.
Mesut çevik Apple şöyle telefon yok işte bir telefona iPhone kadar para vereceksiniz bu yine iPhone olmalı Çin'den türemiş markalar yok işte techno infinix omnix diye programda can sungurla saçma sapan hitap ediyorlar dalga geçer gibi ama Max 1 hafta sonra techno sponsorluklu video çekiyor zaten o zamandan sonra abonelikten çıktım.

Bazı kanallar hariç abone sayısı yüksek olan hiçbir kanaldan telefon incelemesi izlenmez bence. Çoğu sponsorlukla olduğu için genelde kötü yanlarını söylemiyorlar. Huawei pura 80 ultra perfonmans olarak rakiplerini 3 de 1 i kadar ancak skor alabiliyor testlerde. Aldığı skorları şuan orta düzey bir telefon verebiliyor ama adam rakiplerinin sadece bir tık gerisinde kalıyor gündelik kullanımı etkilemez diyip geçiyor. Arada 3 kata yakın fark var. Hemen birçok şeyi etkiler neticede. O yüzden kendimizin araştırması ya da forumlarda bilenlere sorarak gitmek en mantıklısı.

Dinlerle bilimsel gelişmelerin nasıl bir çelişkisi olduğunu anlamadım.Çatışan tek şey diğer dinlerde evrenin 7 bin yaşında olduğuna atıfta bulunması.Zaman kavramı çok karışık ve izafi bir şey olduğundan o konu bile çelişiyor mu belirsiz.Veya sosyolojik olgulara bakıyorum din merkezli toplumlara göre gerileme var bakıyorsun çocuk Amerika'da okul tarıyor, eskiden en fazla esir tutulan siyahi suçlular şimdi polisin keyfine göre mermi yiyor.Veya ülkemize bakalım boşanan nafaka cezasına çarptırılıyor ama evlenmeden ilişki yaşayıp ayrılan adam keyfine bakıyor.Avrupada doğayı korumak için duyarlıyız şeklinde halkı kandırıp aynı ülkenin vatandaşları Afrika'ya gidip aslan kaplan avlıyor, Filleri deviriyorlar.Fransada laiklik var ama sadece dinsizlere saygı bekleniyor Eurovision da son akşam yemeği ile dalga geçiliyor.Kısacası dünya ikiyüzlü insan,devlet doluyken tek yalan din mi cidden? Hadi yalan olsun diyelim neyi düzeltecek inanmamak?.Nafaka ödemekten mı kurtulacaksın yoksa Afrika'daki Fil deviren adamı mı engelleyeceksin?

Bildiğiniz gibi donanımarşivi ,Mert bayantemur gibi kanallar bot basan kanalları ifşalayacağını söyledi bu kanallara bir örnek verebilir misiniz?bir benim mi karşıma çıkmadı?
Nebi Akgün
Adam ne derse doğru kabul edip övüyorlar. 8gb vram savunduğu video en sevmediğim. Eleman 5050 4gb bile olsa kabul diyordu cs valo için ama cs 1280 960 lowda bile 5-6gb kullanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,448
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri