Kim bu "İdare" dedikleri?

Major

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
875
Okulda falan hep söylüyorlar ama kim olduklarını bilmiyorum aklıma hep sorgu odasındaki kaslı adamlar geliyor. İdareye gidilince oraya gidiyoruz diye düşünüyorum.
(aklıma öyle geliyor)

1644438442181.png

Hocam tam olarak böyle bir adam size doğru bakıyor. Dikkatli olun hocam

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    13.7 KB · Hit: 33
Müdür yardımcısının gazabı kardeşim.

Genellikle 172-73 boylarında bakın 72 ve 73 çok önemli ve yaşlı kafalarının ortasında veya sonunda saç olmayan bakın önünde değil bu da önemli, Müdür, Müdür'ün eşeği pardon yardımcısı, bir kaç tecrübeli öğretmen bir de o nefret ettiğin baş müdür yardımcısı.

Genellikle 172-73 boylarında bakın 72 ve 73 çok önemli ve yaşlı kafalarının ortasında veya sonunda saç olmayan bakın önünde değil bu da önemli, Müdür, Müdür'ün eşeği pardon yardımcısı, bir kaç tecrübeli öğretmen bir de o nefret ettiğin baş müdür yardımcısı.
Dostum eşkal çıkarmana gerek yoktu xdd

Okulda falan hep söylüyorlar ama kim olduklarını bilmiyorum aklıma hep sorgu odasındaki kaslı adamlar geliyor. İdareye gidilince oraya gidiyoruz diye düşünüyorum.
(aklıma öyle geliyor)
eğer yurtta fln kalıyorsan en çok uğradığın yer orası müdürü 2-3 kere müdür yardımcısını 5-10 kere hergün de idareciyi görüyorum müdür yardımcısına çok yakın olamazsın ama çoğu şeyi idareciyle halledersin izin almak için veya bir şey yaptın mı direkt idare

Geri