Kalır bu arada, mantıken düşününce Erdoğan 2018 de %52 gibi bir oy aldı şuan 50 yi geçmesi imkansızHerkes ilk turda İnce'ye basacağım diyor bakalım Kemal dedem 2.tura kalabilecek mi![]()
Bu Adaylara bakacak olursak hainlik yapmayacak tek kişi Muharrem İnce gibi gözüküyorşahsen muharrem ince diye düşünüyorum ama gerçekci bakarsak iyi oy alamaz ve benim ideolojik olarak fikirlerime uygun değil ama en azından net konuşması insana şeffaflık veriyor ya da ben yanıyorumdur sadece ekranda gördüğüm kadarıyla konuşuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
*yanılıyorumdur
muharrem incenin çoğu konuşmasını gördüm gerçekten söylediği gibi konuşuyor fazla kesin ve net konuşuyor kendinden çok emin konuşuyor bu beni gerçekten etkiliyor tabii ki bir siyasetçiye bağlı kalmak iyi değil ama şuan diğer siyasetçilere göre çok iyi bir imajı var yani adamın tek uğraştığı adam kazandı demeleri ve onu kaç kere açıklamasına rağmen hala adam kazandı diyorlar muharrem inceye bu algı değilde nedirBu Adaylara bakacak olursak hainlik yapmayacak tek kişi Muharrem İnce gibi gözüküyor
Yaşım oy vermeye yetmiyor ama söylediklerinin arkasında duracak da kesinlikle MUHARREM İNCEMuharrem İnce'ye vereceğim ben barajı geçsin yeter
ne barajı laMuharrem İnce'ye vereceğim ben barajı geçsin yeter
İşte onu demek istemiştim hem memleket partisine hem Muharrem İnce ye vereceğimne barajı la
memleket partisine oy verebilirsin
cumhurbaşkanında baraj diye bir şey yok