Kim Cumhurbaşkanı olmalı

Kim?

• Reis

Oylar: 9 11.3%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 73.8%
  • Kılıçdaroğlu

Oylar: 12 15.0%

• Oy kullanan toplam üye
    80

QWuiet

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Sizce kim olmalı ve gerekli

Bol tereyağlı iskender
Seçim Pusulası (@dogrupusula) / Twitter

Reis ve Kılıçdaroğlu diyen Akplidir daha büyük hakaret tanımıyorum,2.turda mecbur KK basacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes ilk turda İnce'ye basacağım diyor bakalım Kemal dedem 2.tura kalabilecek mi :D
Kalır bu arada, mantıken düşününce Erdoğan 2018 de %52 gibi bir oy aldı şuan 50 yi geçmesi imkansız

şahsen muharrem ince diye düşünüyorum ama gerçekci bakarsak iyi oy alamaz ve benim ideolojik olarak fikirlerime uygun değil ama en azından net konuşması insana şeffaflık veriyor ya da ben yanıyorumdur sadece ekranda gördüğüm kadarıyla konuşuyorum

*yanılıyorumdur

şahsen muharrem ince diye düşünüyorum ama gerçekci bakarsak iyi oy alamaz ve benim ideolojik olarak fikirlerime uygun değil ama en azından net konuşması insana şeffaflık veriyor ya da ben yanıyorumdur sadece ekranda gördüğüm kadarıyla konuşuyorum

*yanılıyorumdur
Bu Adaylara bakacak olursak hainlik yapmayacak tek kişi Muharrem İnce gibi gözüküyor

Bu Adaylara bakacak olursak hainlik yapmayacak tek kişi Muharrem İnce gibi gözüküyor
muharrem incenin çoğu konuşmasını gördüm gerçekten söylediği gibi konuşuyor fazla kesin ve net konuşuyor kendinden çok emin konuşuyor bu beni gerçekten etkiliyor tabii ki bir siyasetçiye bağlı kalmak iyi değil ama şuan diğer siyasetçilere göre çok iyi bir imajı var yani adamın tek uğraştığı adam kazandı demeleri ve onu kaç kere açıklamasına rağmen hala adam kazandı diyorlar muharrem inceye bu algı değilde nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri