KİM NE İŞ YAPIYOR

Ragnartp

80+
Reaksiyon skoru
25
Gençler öyle muhabbet olsun merak ettim ne işle uğraşıyorsunuz ? Hangi meslektesiniz?
Öğrenciyseniz ne olmak istiyorsunuz ?
Bu hayatta neler yapmak istiyorsunuz?
Hayat gelip geçiyor ama bende dahil çoğu insan bu hayatta ne yapmak istediğini tam olarak bilmiyor.
Biraz iç dökme ortamı olsun dedim hadi buyrun :)

Öğrenciyim fakat bitmesine son 2 ay :D
Laboratuvar okuyorum fakat her zaman hayalim olan ekonomik refahı yüksek olan bir ülkede yaşamak istiyorum, meslek fark etmez...

Öğrenciyim fakat bitmesine son 2 ay :D
Laboratuvar okuyorum fakat her zaman hayalim olan ekonomik refahı yüksek olan bir ülkede yaşamak istiyorum, meslek fark etmez...
Laboratuvar okuyup meslek farketmez demek... Ah ulan ülkemizdeki öğrencilerin yüzde 80 i bu durumda olabilrmi :)

Laboratuvar okuyup meslek farketmez demek... Ah ulan ülkemizdeki öğrencilerin yüzde 80 i bu durumda olabilrmi :)
2 yıllık bir bölüm hocam pek bir şeyi yok :D Bu ülkede mühendislik bile okusam başka ülkeye gitmeyi her zaman düşünürüm :)

Gençler öyle muhabbet olsun merak ettim ne işle uğraşıyorsunuz ? Hangi meslektesiniz?
Hayat gelip geçiyor ama bende dahil çoğu insan bu hayatta ne yapmak istediğini tam olarak bilmiyor.
Etkileyici bir başlık😄
Lise öğrencisiyim, Yazılım Mühendisi olmak istiyorum(y)

Abi bu sene LGS ye gireceğim valla fen lisesi hayatta kazanamam da belki bir ümit Anadolu lisesi istiyorum istediğim meslekte yazılım mühendisliği

Öğrenciyim, sınav stresleri vs derken hayat geçiyor gidiyor.

Öğrenciyim sanırım sülale mesleği yapıcaz

Kafa dağıtmak için oyun geliştirip kod yazıyorum. Ondan arta kalan zamanında ise daha yolun başında olan arkadaşlara destek çıkıp önerilerde bulunuyorum. Umarım projelerim bittiği zaman bana destek çıkarsınız, di mi? 🥺

Özel sektör’de çalışmaktayım.
BeatMaker dersleri alıyorum.
Bekarım- Maaşım dolgun
Arabam var.
Buradan Bayan arkadaşlara selam ederim (!)

Kafa dağıtmak için oyun geliştirip kod yazıyorum. Ondan arta kalan zamanında ise daha yolun başında olan arkadaşlara destek çıkıp önerilerde bulunuyorum. Umarım projelerim bittiği zaman bana destek çıkarsınız, di mi? 🥺
Kod nasıl yazılıyor ya bende çok merak ediyorum böyle oyun felan yapmak istiyorum

Geri