Kimdir serisi "Toukhan" #Kimdir ?

Güzel yazmışsın eline sağlık Tuğkan :kappa:

Herkes yapmış ama paragraf paragraf yazıp sizi yormaktansa kısa kısa ve madde madde yazayım dedim. Linç yeme riskim çok ama olsun :p

1- Boy 1.78,
2- Kilo 90,
3- Yaş 17, (15 Ağustos 2003, Aslan burcu)
4- 12. Sınıf Sözel Öğrencis
5- Her zaman taraf tutmam tuttummuda tuttuğum tarafı bırakmam,
6- Takım tutmam , futbolu saçma bulurum tamamen zaman kaybı,
7- En sevdiğim renk siyah, siyah renk değil diyenler için yeşil,
8- En sevdiğim yemek "Hünkar beğendi",
9- Fazlasıyla egoist birisiyim,
10- En sevdiğim ilk 3 oyun --> Skyrim>Sea of Thieves (Konulara etiketleyin)> Dark souls 3,
11- Aşırı lol, lolcüler ve riot haterıyım, valorant dahil.
12- Zamanında rekabetçi oyuncu oldum ama şu an rekabetçi oyunculara karşı tamamen önyargılıyım,
13- 4 Yaşımdan beri pc başındayım (saçma gelebilir daha geçen gün fotoğrafı bulundu),
14- Yaşıtlarıma göre İngilizcem oldukça iyi, akıcı konuşabiliyorum demek isterdim ama Türkçeyi akıcı konuşamıyorken diyemiyorum (Diksiyon bozukluğu),
15- İdeolojik derecede asosyal olabilirim , sosyal insanlara karşı ön yargılıyımdır, (Kilo sebebi :D)
16- Amatörde olsa Tasarımla uğraşıyorum,
17- İstediğim bölüm Görsel iletişim tasarımı,
18- RPG ve Adventure oyunlarını severim, MMORPG den nefret ederim,
19- P2W (Pay to win) Oyunlara söverim,
20- Yaşıtlarıma göre daha zeki olduğumu söylüyorlar fakat inanmıyorum,
21- Kendi neslimi sevmiyorum, kendi neslimden daha olgun olduğumu söylerler benimle dcden konuşanlar yaşımı duyunca seni 30 yaşında falan sanıyorum der,
22- Rap müzik Haterıyım, Tamamen boş bir müzik türü,
23- Türkçe müzik dinlemem, tercih etmem,
24- Yardım isteyene, soru sorana bilgim kadar yardım eder cevaplarım,
25- Sabırsızım, çok kolay rage atabiliyorum ama bi o kadar daha kolay soğuyorum
26- Küçükken kronik bir hastalık geçirdim (ismini vermek istemiyorum) Tedavi süreci biteli 6-7 yıl olmakta ve şu an sağlıklıyım,
27- Eğitim sistemini sevmem olmaması gerektiği kanaatındayım, İnternet çağındayız ve kolayca bulabildiğimiz şeyleri bize 12 yıl boyunca anlatıyorlar,
28- Forumda fazla aktif değilim ama ne hikmetse silver oldum?
29- Fazla umursamaz ve rahat birisiyim, stres yapamıyorum,
30- Klavye hızlı yazma rekorum 130WPM, Bir daha 100 ün üstüne çıkamamıştım (kondisyonum berbat)
31- En sevdiğim müzik grubu Queen, En sevdiğim parçaları ise "I want to break free"
32- Bazen metal, Bazen psytrance, Bazen Rock, Bazen dubstep dinliyorum fakat metal ve rock tercihimdir.
33- Bilgisayar konusunda çok düzenliyimdir, Masaüstümün dağınık ve herşeyin tek bir yere yığılmasından nefret ederim,
34- Nickimin -Toukhan- okunuşu "Tukan" Şeklindedir, Adımı Tuğkan sanıp Tuğkan diye okumayı bırakın, Becerebiliyorsanız Tûkan diye okuyun
35- Tasarımda ve bazı oyunlarda ise Khandora ismini kullanırım, Bilgisayarımın adıda Khandoranın kutusu'dur,
36- İki nickim olduğundan dolayı Toukhan Khandora diye kendime göre bir nick isim soyadı koydum,
37- Steam profilimi 6 yıl önce Unturned için açmıştım, sadece 4 saat oynayıp bıraktım.
38- 4-5 yıl boyunca ciddi anlamda Minecraft oynadım reflekslerim iyi olsa speedrun denemesi yapardım,
39- Arkadaş çevremi oyunlardan edindim kendi oturduğum yerde arkadaşım yok, olmadı, olmasında,
40- 40 a tamamlamak için uğraştım buda 40 olsun :)
İsmin yok :d

Geri