oo hayırlı olsun şimdiden. ben de başvuruda bulundum superonline fiber için. 50 metre arkamda var ve yol dümdüz. kenardan kaz geçir işte. tın yok.bugün koun açmadan önce vaad ettikleri hızı vermediklerini düşünüyordum fakat konu açtıktan sonra speed testte çıkan hızın indirme yaparken alacağım hız olmadığını öğrendim.Alt yapım bakır olduğu için internet yavaşmış 3 4 aya fiber gelicek dedi adam beklicem inş gelir.
son çare ele kazma kürek alıp kendin yapıcanoo hayırlı olsun şimdiden. ben de başvuruda bulundum superonline fiber için. 50 metre arkamda var ve yol dümdüz. kenardan kaz geçir işte. tın yok.
Beni disable ettin şuanBeni, bu konulara etikeyleyebilirsiniz.
Ekran Kartı Overclock ve Undervoltage
İşlemci Overclock ve Undervoltage
Monitör Overclock
Her türlü bütçeye sistem toplama.
Çevre birimleri hakkında sorularınız.
Fury X hakkında sorularınız.
Montaj hariç çoğu konuda biraz bilgim var.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
RAM Overclock için siz varsınız Görkem hazretleri.Beni disable ettin şuan
Benim ekran kartına UV olur mu ya da gerek var mı? Boşta 35 dereceye çoğu ağır oyunda 70 derece benchmark da maksimum 75 derece hava akışından dolayı yüksek birazBeni, bu konulara etikeyleyebilirsiniz.
Ekran Kartı Overclock ve Undervoltage
İşlemci Overclock ve Undervoltage
Monitör Overclock
Her türlü bütçeye sistem toplama.
Çevre birimleri hakkında sorularınız.
Fury X hakkında sorularınız.
Montaj hariç çoğu konuda biraz bilgim var.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
TamamRamDeisDou bilgisiz degilmiydi zaten ?
Kimseyi etiketlemene gerek yok. Çoğu üye zaten başka sitelerden mesaj alıntılıyor sende yaz sorununu internete CHIP,DH,Technopat sosyal gibi yerlerde %90 sorunun detaylı çözümü oluyor zaten.@alpolojix İSS
@crazyreign @xKaanCKx @keremcnsz24 bunları her konuya etikle çözümü bilmiyorsalar bile bilen kişiyi etikerlerler.
Benim ekran kartım benchmarkta 72 derece idi.Benim ekran kartına UV olur mu ya da gerek var mı? Boşta 35 dereceye çoğu ağır oyunda 70 derece benchmark da maksimum 75 derece hava akışından dolayı yüksek biraz