Şirket üzerine almışsınızdır. Onda da vergi no, vergi dairesi gibi bilgiler verirsiniz. Ben böyle alışveriş yapıyorum.Hepsi burada n11 gibi sitelere ben tc kimliğimi verdiğimi hatırlamıyorum ama ?
Şirket üzerine almışsınızdır. Onda da vergi no, vergi dairesi gibi bilgiler verirsiniz. Ben böyle alışveriş yapıyorum.Hepsi burada n11 gibi sitelere ben tc kimliğimi verdiğimi hatırlamıyorum ama ?
3 sene olduŞikayet et.
şikayet ettim adam çocuğun telefonu almadı sil dedi sildim dedi ardından bağıra bağıra çöp kutusu var hoccam diye kaçt3 sene oldu
Bu tc olamaz zaten bir şey yapamazTürkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaram: 12065423230, bir şey yapabiliyorsan yap. Sadece T.C pek işe yaramaz.![]()
![]()
Şirket üzerine ne alakası var daha 1 ay önce aldığım eşyaya baktım faturada kimlik vs yazmıyor faturanızı kontrol eder misiniz ? Şirket üzerinden almadımŞirket üzerine almışsınızdır. Onda da vergi no, vergi dairesi gibi bilgiler verirsiniz. Ben böyle alışveriş yapıyorum.
Ancamı aklına geldi?3 sene oldu
Post automatically merged:
şikayet ettim adam çocuğun telefonu almadı sil dedi sildim dedi ardından bağıra bağıra çöp kutusu var hoccam diye kaçt
Arkadaşına güvenmiyorsan yeni kimlik çıkarttır o zaman3 sene oldu
Post automatically merged:
şikayet ettim adam çocuğun telefonu almadı sil dedi sildim dedi ardından bağıra bağıra çöp kutusu var hoccam diye kaçt
hep aklımdaydıAncamı aklına geldi?
3 yıldır olan olmuştur ama istiyosan kimlik değiştirhep aklımdaydı