Kimyayı Anlayamıyorum

C12H16N2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
10.sınıfa giden biri olarak Kimyayı anlayamıyorum. 2-3 hafta önceden beri çalışıyorum ama hiçbir zaman "tam" olarak oturtamıyorum. Öneriniz var mı?

Mol diye tahmin ediyorum anlamadığın konuyu, öyle mi
şu an 10 müfredatını bilmiyorum da

kanunlar anlamışsındır mol videosu izle sindire sindire git adam çözsün sonra o soruyu kendine sesli anlatarak çöz bir şekilde halledersin

Son düzenleme:
2 konu var zaten kimya kanunları bide mol çok kolaylar zorlaştırma kafanda

Mol ve sabit oranlar yasası.

zorluk kolaylık kişiden kişiye değişir ama.
molde baya bi soru tipi var ben de senin gibiydim belli soruları yapabiliyordum ama bazıları çakıyordu
Yapamadığın soru tiplerine odaklan öğretmene sor veya iyi bilen bir arkadaşın varsa ona sor. İnternetten de bakarsın ama bir yere kadar, anlamadığın sorunun aynısı çıkmıyor bazen.

Geçen sene bende kimya yapamıyor, fizik yapıyordum. Bu senede kimya yapıyor fizik yapamıyorum. 🤓
Mol'u tam anlayamadın büyük ihtimalle, kendimden biliyorum. Şuan Meschmy Kimya kanalından çalışıyorum. Eğer 10. Sınıfa konu anlatımı varsa bakabilirsin.

12. Sınıfım ,mol zamanında full yattım. Konuların içinde mol olduğu için illaki anlıyorsun. N= m/ma bil yeter.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Benim Hocalar, Kimya Adası, Benim hocam. Öneri sıralamam bu şekilde.

Mol de herkes zorlandığını söylüyor ama bence o kadar abartılacak bir şey değil

Geçen sene bende kimya yapamıyor, fizik yapıyordum. Bu senede kimya yapıyor fizik yapamıyorum. 🤓
Mol'u tam anlayamadın büyük ihtimalle, kendimden biliyorum. Şuan Meschmy Kimya kanalından çalışıyorum. Eğer 10. Sınıfa konu anlatımı varsa bakabilirsin.
Meschemy'i bende biliyorum fakat pek iyi anlattığını düşünmüyorum. Şu anlık Görkem Şahin'den gidiyorum.

Mol ve sabit oranlar yasası.

zorluk kolaylık kişiden kişiye değişir ama.
Dostum mol aşırı basit bak gerçekten.
Sadece dikkatli okumalısın.
Mesela kafan sanırsam mol'ü alırken bileşiğin mi yoksa içeriğini mi alıcağını karıştırıyorsun?
Bunun için dikkatli oku cidden mol kadar koaly bir konu olmadığını anlarsın

Dostum mol aşırı basit bak gerçekten.
Sadece dikkatli okumalısın.
Mesela kafan sanırsam mol'ü alırken bileşiğin mi yoksa içeriğini mi alıcağını karıştırıyorsun?
Bunun için dikkatli oku cidden mol kadar koaly bir konu olmadığını anlarsın
Hocam mol çok fazla sorun değil, sabit oranlar konusunu benim için sorun.

Geri