.......
80+ Bronze
Hulk'un gerçek olma ihtimali daha yüksek.Çok alakasız bir soru olacak ama, 3060Ti'lı bir sistem olma ihtimali var mı sizce dostlar?
Hulk'un gerçek olma ihtimali daha yüksek.Çok alakasız bir soru olacak ama, 3060Ti'lı bir sistem olma ihtimali var mı sizce dostlar?
Asus tuf serisinde yanıyor. Bende vardı gpu da aynı ışıkİyi de orda yazı yok Ekran kartı pin girişinde mavi led yanıyor sadece yazı falan değil bence. Ona bakıyorum şimdi orda mavi led yanan hangi ekran kartı var gtx 1660 ventus ve tuf serisine baktım göremedim. Ekran kartı pin girişinde mavi led yanan hangi ekran kartı vardır acaba yada kaç tane ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rtx 3060 eagle ve ventuslarda da yok
En azından Gigabyte olmadığı kesin gpunun i. Hiç bir modelinde yok o ışık. Dediğim gibi tuf Gaming serisi büyük ihtimalAlıntıyı görüntüle
Bu fotoğrafı atılan hikayeden aldım. Ekran kartını tahmin etmeye çalışabiliriz.
Sanki sonunda GTX veya RTX yazıyor, Radeon olmaz gibi geldi sanki bana. Seçeneklerimiz 1650, 1660, 2060 ve 3060 bence. Model olarak aklıma bir şey gelmedi. 2 fanlı gibi, nedense founders edition tasarımına çok benziyor ama hepimiz biliyoruz ki değil. Asus dual modeli aklıma geldi fakat o modelde en sağda ASUS yazar, rtx veya gtx değil. O zaman dual olamaz.
Tabi eğer sondaki kelime rtx veya gtx değilse tüm bu düşünceler boşa çıkar
Ekran kartını görmeden bir şey söylemek çok zor. Ryzen 5 1600 - Ryzen 5 3600 i3 10100F- i5- 10400F bu dördünden biri olur kesinİşlemci hakkında ne düşünüyorsunuz?
Neye göre bu 4’ü olur olm ?Ekran kartını görmeden bir şey söylemek çok zor. Ryzen 5 1600 - Ryzen 5 3600 i3 10100F- i5- 10400F bu dördünden biri olur kesin
Neye göre bu 4’ü olur olm
Birincisi olm lu falan konuşma. İkincisi King sistemin çıkacağı segment aşağı yukarı belli. Bugune kadar diğer 5 King serisi bu 4 işlemci dışına çıkmadı. Hatta ve hatta tüm sitelerden çıkan tüm pc lerin %95 i bu 4 cpu arasında döndü. Çok nadir 5600x ve 3500x kullanıldı. ( kalan %5). 3.sü kendi fikrimNeye göre bu 4’ü olur olm ?
Bu mert çok takılacak bir şahısa benzemiyor ne derse okey de geç herhangi bir fikire tahammülü olmayan birisi modart sistem tahminlerinde vs. yapmadığı boş kalmadıBirincisi olm lu falan konuşma. İkincisi King sistemin çıkacağı segment aşağı yukarı belli. Bugune kadar diğer 5 King serisi bu 4 işlemci dışına çıkmadı. Hatta ve hatta tüm sitelerden çıkan tüm pc lerin %95 i bu 4 cpu arasında döndü. Çok nadir 5600x ve 3500x kullanıldı. ( kalan %5). 3.sü kendi fikrim
bence de doğru fp sisteme ryzen 9 koymazlar ya da i7 11.nesilBirincisi olm lu falan konuşma. İkincisi King sistemin çıkacağı segment aşağı yukarı belli. Bugune kadar diğer 5 King serisi bu 4 işlemci dışına çıkmadı. Hatta ve hatta tüm sitelerden çıkan tüm pc lerin %95 i bu 4 cpu arasında döndü. Çok nadir 5600x ve 3500x kullanıldı. ( kalan %5). 3.sü kendi fikrim
Ben seni instagramda vok friday yorumlarında görmüştüm sanki bro. Alabildin mi sistemBu mert çok takılacak bir şahısa benzemiyor ne derse okey de geç herhangi bir fikire tahammülü olmayan birisi modart sistem tahminlerinde vs. yapmadığı boş kalmadı
Kral vok fridayi alamadım kartta ödeme yaparken sorun çıktı sonra da hemen stok bitti zaten ama modartın sistemi aldım bu seferBen seni instagramda vok friday yorumlarında görmüştüm sanki bro. Alabildin mi sistem
Annadım abeBu mert çok takılacak bir şahısa benzemiyor ne derse okey de geç herhangi bir fikire tahammülü olmayan birisi modart sistem tahminlerinde vs. yapmadığı boş kalmadı
Nasıl takip ediyorsan 5600x ve 3500 ilede oldu ama bunun önemi yok. Öyle çıktı onlar diye onu mu koyacaklar sanıyorsun. Zaten bak 6 işlemci işlemci de kalmadı daha. İyi takip etmediğin belli king serisinin segmenti yok sadece ayın sistemidir. Çok saçma bir yorum olmuşBirincisi olm lu falan konuşma. İkincisi King sistemin çıkacağı segment aşağı yukarı belli. Bugune kadar diğer 5 King serisi bu 4 işlemci dışına çıkmadı. Hatta ve hatta tüm sitelerden çıkan tüm pc lerin %95 i bu 4 cpu arasında döndü. Çok nadir 5600x ve 3500x kullanıldı. ( kalan %5). 3.sü kendi fikrim