Neler Yeni

Yardım Kingdom Deliverance 1 yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım 11 saat yaptım ama hala oyun zor kızıl çocuğu arıyorum 2 haydutu öldürmem lazım ama bir türlü öldüremiyorum oyunda skil nasıl kasılıyor nerde gözüküyor anlayamadım genel anlamda bildiklerinizi anlatır mısınız ne yapmam lazim oyun mekaniği neden bu kadar zor savunma çok zor özellikle bannerlord gibi olsaymis keske

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ozan
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım 11 saat yaptım ama hala oyun zor kızıl çocuğu arıyorum 2 haydutu öldürmem lazım ama bir türlü öldüremiyorum oyunda skil nasıl kasılıyor nerde gözüküyor anlayamadım genel anlamda bildiklerinizi anlatır mısınız ne yapmam lazim oyun mekaniği neden bu kadar zor savunma çok zor özellikle bannerlord gibi olsaymis keske
merhaba oyunu daha önceden 80 küsür saat oynadım. oyun hakkında bir kaç bilgi vereyim. oyun genel anlamda zor bir oyun normal dümdüz savaşlara benzemiyor. oyunda 1v1 dövüş aşırı zor olmasa da düşmanın yanına 1 veya birden fazla kişi eklendiği zaman dövüşmesi nerdeyse imkansız hâl alıyor. Size tavsiyem iksiriniz varsa o haydutların yakınında kayıt almanız. kayıdı aldıktan sonra saldırırken ilk önce yayla başlayıp bir düşmanı indirmeye bakın okla vurduğunuz düşman ölmezse üzerine doğru koşup vurabildiğiniz kadar vurup öldürmeye çalışın. her zaman en zayıf zırhlı düşmanı ilk hedef alın. çünkü sayı üstünlüğünü azaltınca karşınızdakinin zırhı pek farketmiyor blocklayıp rahatça 1v1 atabiliyorsunuz.
bunun dışında oyunda zorlanıyorsanız size mod kurmanızı tavsiye ederim. oyunda mod kurmak gerçekten rahatlatıyor hile gibi de değil oyunu daha zevkli hale getiren örneğin:
-ok kullanırken crosshair'in açık kalması
-sınırsız kayıt iksiri
gibi modlar işinize yarayacaktır eğer merak ettiğiniz bir soru varsa yazabilirsiniz.

Ekler

• 1737836324650.png
    1737836324650.png
    23.8 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba oyunu daha önceden 80 küsür saat oynadım. oyun hakkında bir kaç bilgi vereyim. oyun genel anlamda zor bir oyun normal dümdüz savaşlara benzemiyor. oyunda 1v1 dövüş aşırı zor olmasa da düşmanınızn yanına 1 veya birden fazla kişi eklendiği zaman dövüşmesi nerdeyse imkansız hâl alıyor size tavsiyem iksiriniz varsa o haydutların yakınında kayıt almanız. kayıdı aldıktan sonra saldırırken ilk önce yayla başlayıp bir düşmanı indirmeye bakın okla vurduğunuz düşman ölmezse üzerine doğru koşup vurabildiğiniz kadar vurup öldürmeye çalışın. her zaman en zayıf zırhlı düşmanı ilk hedef alın. çünkü sayı üstünlüğünü azaltınca karşınızdakinin zırhı pek farketmiyor blocklayıp rahatça 1v1 atabiliyorsunuz.
bunun dışında oyunda zorlanıyorsanız size mod kurmanızı tavsiye ederim. oyunda mod kurmak gerçekten rahatlatıyor hile gibi de değil oyunu daha zevkli hale getiren örneğin:
-ok kullanırken crosshair'in açık kalması
-sınırsız kayıt iksiri
gibi modlar işinize yarayacaktır eğer merak ettiğiniz bir soru varsa yazabilirsiniz.
Çok saolun yeni gördüm Steam de varmış oyun epicdem oymamaya başladım 18 saat yapmışım kafayı yicem modları epic için nerden indirilebilirim

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ozan
Çok saolun yeni gördüm Steam de varmış oyun epicdem oymamaya başladım 18 saat yapmışım kafayı yicem modları epic için nerden indirilebilirim

buradan modları indirebilirsiniz, eğer uygulamada düzenli indirmek istiyorsanız vortex adlı programı indirmelisiniz. manuel indirme seçeneği de var yani vortex indirmeden de kurabilirsiniz. mod nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız KCD mod nasıl kurulur videolarına ve Nexus mod Nasıl kullanılır gibi videolara bakmanızı tavsiye ederim.

Önemli Not: Oyununuzun Kayıt Dosyasını aldığınıza emin olun, modların düşük de kayıt dosyanızı bozma ihtimali var özellikle eşya eklemeli modlar. o yüzden bazı modların çalışması için yeni bir oyunla 0 dan başlamanız gerekebilir. tabi ki hepsi için geçerli değil bir kaç mod indirip yedek aldığınız kayıt dosyasını saklayıp deneyebilirsiniz muhtemelen kayıt dosyasını bozmadan oynayabileceksiniz. benim zamanında
kullandığım modlar (çarpılı işaretleri denedim çalışmadığı veya bana uymadığı için sildim):

1737837203542.png

1737837274268.png

1737837334178.png

1737837351422.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner

buradan modları indirebilirsiniz, eğer uygulamada düzenli indirmek istiyorsanız vortex adlı programı indirmelisiniz. manuel indirme seçeneği de var yani vortex indirmeden de kurabilirsiniz. mod nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız KCD mod nasıl kurulur videolarına ve Nexus mod Nasıl kullanılır gibi videolara bakmanızı tavsiye ederim.

Önemli Not: Oyununuzun Kayıt Dosyasını aldığınıza emin olun, modların düşük de kayıt dosyanızı bozma ihtimali var özellikle eşya eklemeli modlar. o yüzden bazı modların çalışması için yeni bir oyunla 0 dan başlamanız gerekebilir. tabi ki hepsi için geçerli değil bir kaç mod indirip yedek aldığınız kayıt dosyasını saklayıp deneyebilirsiniz muhtemelen kayıt dosyasını bozmadan oynayabileceksiniz. benim zamanında
kullandığım modlar (çarpılı işaretleri denedim çalışmadığı veya bana uymadığı için sildim):

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok saolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam birde 2.4 k param var neye harcamam gerek sizfe eğitimlere vs. Veriyor zırh flan oldurduklerimden alıyor genelde başka ne için harcayabilirim

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ozan
Hocam birde 2.4 k param var neye harcamam gerek sizfe eğitimlere vs. Veriyor zırh flan oldurduklerimden alıyor genelde başka ne için harcayabilirim
zırh kılıç alabilirsiniz, zırh ve silah tamir kiti alabilirsiniz (kendiniz tamir edebildiklerinizle seviye puanı kasabilmek için) kitin tamir edemediklerini aynı yerlerdeki satıcılara tamir ettirmek, terzide bot gömlek gibi şeyler vardı zırh kategorisi dışında kuşanılan ve zırh veren onları alıp tamir etmek - ettirmek, bir kaç kendinize uygun can iksiri gibi şeylere harcayabilirsiniz envanteriniz boş gezmeyin en kötü kestiğiniz npclerin hafif ve pahallı eşyalarını taşıyıp satıcılarda satın.

Top Bottom