🔥İndirim Kingston 1 TB M2 SSD 1199 TL 🔥

no-name

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,329
Kingston NV2 1TB 3500MB/2100MBS NVME PCIE 4.0 M2 SSD SNV2S/1000G

Nays ile 119 TL daha indirim olur nays kampanya linki:https://www.naysapp.com.tr/nasil-kazanirsin/kullandikca-kazan
(Hediye Para tutarları 3 iş günü içerisinde Nays hesaba geçecek olup, alışveriş işleminin iptal ve iadesi durumunda iptal edilen işlem oranında verilen Hediye Para geri alınır.Hediye Para nakit olarak Nays hesabına aktarılır)

Son düzenleme:
2. depolama olarak kullanılır mı acaba ? Gen 4 anakartım var ve WD Black SN850 sahibiyim 1 TB, 2.lik olarak alsam mı acaba ? Oyun felan atarım, ileride ihtiyaç olur felan diye. Aşırı iyi fiyat.

2. depolama olarak kullanılır mı acaba ? Gen 4 anakartım var ve WD Black SN850 sahibiyim 1 TB, 2.lik olarak alsam mı acaba ? Oyun felan atarım, ileride ihtiyaç olur felan diye. Aşırı iyi fiyat.
Kullanılır.

Toplamda 2 tb yeter diyorsan kaçırma.

Arkadaşlar belli bir bütçem yok, dram olan, okuma yazma hızı güzel, fiyat performans bir M.2 SSD arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar belli bir bütçem yok, dram olan, okuma yazma hızı güzel, fiyat performans bir M.2 SSD arıyorum.
500gb olacak önerirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,512
Üyeler
185,896
Son üye
raziel119
Geri