kayra2321
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
Kingston 16GB(1x16) Beast EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Single Kit Ram
16x2 ile almayı düşünüyorum anakartımı aşağıda yazdım iyi olru mu iyi perfomans verir mi?
Güzelmişte hocam benim hazır sistemd ebu ramler bulunmuyorBunu alabilirsin daha iyi. CL30 ve RGB
![]()
GoodRam IRDM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 (6000MHz) CL30 Dual Kit Siyah Bellek
GoodRam IRDM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 (6000MHz) CL30 Dual Kit Siyah Bellek en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
Sıkıntı yaşatmasın bana?6400MHZ ram almaya bak direkt
sen sistemin özellikleri diye ramin linkini atmışsınGüzelmişte hocam benim hazır sistemd ebu ramler bulunmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı yaşatmasın bana?
Hayır yaşatmaz anakartın desteklediği için yazdım zaten.Sıkıntı yaşatmasın bana yapraam?
gerek yok. elindeki 5600 mhz kingstonsa direk al aynısını tak sorun çıkarmasın, kingston en kaliteli marka sayılır ramde.Sistem özellikleri için konu açmıştım hocam ramleri sormak istedim etiketleyim isterseniz sizi
drami yokmuş ama galiba ramingerek yok. elindeki 5600 mhz kingstonsa direk al aynısını tak sorun çıkarmasın, kingston en kaliteli marka sayılır ramde.
ram zaten kendisiBeyler sistemi atmıştım kims ebakmamıştı sizi etiketleyim genel oalrak değerlendirseniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
drami yokmuş ama galiba ramin
bakayımAaaaa ama içinde değişiklikler yaptım güncel haliyle bakarmısınız