🔥İndirim Kingston 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36 DDR5 RAM 3.999TL

İ5 13500 işlemci ile kullanmak mantıklı olur mu bunları alayım mı
I5 13500 işlemcim var. bu ram'ın 5600 mhz versiyonu var elimde. XMP açtım herhangi bir sorun yok. Ancak yukardaki arkadaşın dediği gibi standart üstüne hızlara çıkmaya meraklısınız ve alacağız ram micron çıkarsa bir tık üzebilir onun dışında alınır.

Ayrıca 5600 mhz cl 36 16gb ram'ı 1500 tl almıştım bana pahalı geliyor bu.

Patriot ya da herhangi bir hynix a die. Fark yok. Patriot alabilirsin hynix a die. Konuya bakabilirsin. Cl26 - Cl28 kitlere 10-12k para verenler görüyorum gerek yok.

I5 13500 işlemcim var. bu ram'ın 5600 mhz versiyonu var elimde. XMP açtım herhangi bir sorun yok. Ancak yukardaki arkadaşın dediği gibi standart üstüne hızlara çıkmaya meraklısınız ve alacağız ram micron çıkarsa bir tık üzebilir onun dışında alınır.

Ayrıca 5600 mhz cl 36 16gb ram'ı 1500 tl almıştım bana pahalı geliyor bu.
Hocam peki 13500 performans olarak nasıl ben edit vs de yapacağım ama ekran kartına bütçem yok bununla idare edebilir miyim amacım oyun oynamak değil

6000mhz cl30 patriotlar hynix a die değil m die bilginiz olsun.

Hocam peki 13500 performans olarak nasıl ben edit vs de yapacağım ama ekran kartına bütçem yok bununla idare edebilir miyim amacım oyun oynamak değil
Bir kere bir saatlik video editi için kullanmıştım. İşlem yaparken beni çok bekletmedi hızlı hızlı yaptı. Üzmez hocam.

Ayrıca şimdi fiyatına bakayım dedim. 7000 lira diyor bu fiyat ne a... diyesim geliyor. 4 ay önce 5300 liraya aldığım şey şuan alınmayacak fiyatta. Bunun yerine az daha verin 14600K alın hocam.

Bir kere bir saatlik video editi için kullanmıştım. İşlem yaparken beni çok bekletmedi hızlı hızlı yaptı. Üzmez hocam.

Ayrıca şimdi fiyatına bakayım dedim. 7000 lira diyor bu fiyat ne a... diyesim geliyor. 4 ay önce 5300 liraya aldığım şey şuan alınmayacak fiyatta. Bunun yerine az daha verin 14600K alın hocam.
Evet baktım şimdi haklısınız teşekkür ederim

6000mhz cl30 patriotlar hynix a die değil m die bilginiz olsun.
Patriot cl30/32 kitlerin %90'ı hynix a die.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelip patriot cl30 daha iyi yazan olursa kızgın emojisini yapıştırırım :D benden büyük patriot hater zor bulunur
Akakce linki ve model numarası
Dostum bu kitler hynix m die çıkabilir eski versiyon bilgin olsun. Kingston da %50 şansın var. Patriot da m die çıkan görmedim. Varsa bile %10 dur.

Biri bana CL30 ve CL36 arasındaki farkı nasıl gözlemliyorsunuz anlatabilir mi? Teşekkürler

Hiç kimse düzgün bir cevap vermemiş. Konudaki RAM mi daha iyi Patriot mu? Ona göre bugün sipariş geçeceğim.

patriot yapıştır. anakart desteklemesine bakmana gerek yok benim 7000 mhz 2x16 patriot desteklemiyordu. bios uptade ve xmp açınca sorunsuz çalışıyor. cl36 bu gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,600
Üyeler
183,144
Son üye
Deagle
Geri