I5 13500 işlemcim var. bu ram'ın 5600 mhz versiyonu var elimde. XMP açtım herhangi bir sorun yok. Ancak yukardaki arkadaşın dediği gibi standart üstüne hızlara çıkmaya meraklısınız ve alacağız ram micron çıkarsa bir tık üzebilir onun dışında alınır.İ5 13500 işlemci ile kullanmak mantıklı olur mu bunları alayım mı
Hocam peki 13500 performans olarak nasıl ben edit vs de yapacağım ama ekran kartına bütçem yok bununla idare edebilir miyim amacım oyun oynamak değilI5 13500 işlemcim var. bu ram'ın 5600 mhz versiyonu var elimde. XMP açtım herhangi bir sorun yok. Ancak yukardaki arkadaşın dediği gibi standart üstüne hızlara çıkmaya meraklısınız ve alacağız ram micron çıkarsa bir tık üzebilir onun dışında alınır.
Ayrıca 5600 mhz cl 36 16gb ram'ı 1500 tl almıştım bana pahalı geliyor bu.
Bir kere bir saatlik video editi için kullanmıştım. İşlem yaparken beni çok bekletmedi hızlı hızlı yaptı. Üzmez hocam.Hocam peki 13500 performans olarak nasıl ben edit vs de yapacağım ama ekran kartına bütçem yok bununla idare edebilir miyim amacım oyun oynamak değil
Evet baktım şimdi haklısınız teşekkür ederimBir kere bir saatlik video editi için kullanmıştım. İşlem yaparken beni çok bekletmedi hızlı hızlı yaptı. Üzmez hocam.
Ayrıca şimdi fiyatına bakayım dedim. 7000 lira diyor bu fiyat ne a... diyesim geliyor. 4 ay önce 5300 liraya aldığım şey şuan alınmayacak fiyatta. Bunun yerine az daha verin 14600K alın hocam.
Patriot cl30/32 kitlerin %90'ı hynix a die.6000mhz cl30 patriotlar hynix a die değil m die bilginiz olsun.
Dostum bu kitler hynix m die çıkabilir eski versiyon bilgin olsun. Kingston da %50 şansın var. Patriot da m die çıkan görmedim. Varsa bile %10 dur.Gelip patriot cl30 daha iyi yazan olursa kızgın emojisini yapıştırırımKINGSTON Beast Black 32GB (2x16GB) DDR5 6000Mhz CL36 Intel Xmp – Amd Expo Ram
KF560C36BBE2K2-32TR - KINGSTON Beast Black 32GB (2x16GB) DDR5 6000Mhz CL36 Intel Xmp – Amd Expo Rampckolik.com.tr
benden büyük patriot hater zor bulunur
Akakce linki ve model numarası