🔥İndirim Kingston 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36 DDR5 RAM 3.999TL

Bunun 5600 mhz cl36 değerini kullanıyorum micron var. Aralarında çok fark var mı hocam
Micron berbat bi chipset oc ile CL ve MHz değerlerinde oynama yapamazsin

Hangisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart bu https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1016704078.html

Patriot rgb versiyon 6400 mhz cl32 deniyor versiyonu farklı 4800 diyor amazonda ama yorumda birisi amd expo yok demiş farkları ne 6000 cl 30 olan ile hangisi alınmalı.

Belli bir ram listesi yok gibi

Patriot rgb versiyon 6400 mhz cl32 deniyor versiyonu farklı 4800 diyor amazonda ama yorumda birisi amd expo yok demiş farkları ne 6000 cl 30 olan ile hangisi alınmalı.

Belli bir ram listesi yok gibi
var ya support listten memorye gir ama az model desteklediği doğru

Anladım. Sadece XMP açıyorum. Şuana kadar bir derdim olmadı. Sizin amacınız RAM'ın verdiği standart hızların üstüne çıkmak ondan dolayı sk hynix seçiyorsunuz doğru mu?

anakartın desteklemiyorsa patriotu alma
Bugüne kadar patriot ram giriş seviye Asus, MSI, asrock, biostar, colorful anakartlar da denedim AMD exposuz hepsinde manuel degerlerle çalıştı. Ama tabii dediğiniz patriot Expo profilini her anakart açamıyor

Anladım. Sadece XMP açıyorum. Şuana kadar bir derdim olmadı. Sizin amacınız RAM'ın verdiği standart hızların üstüne çıkmak ondan dolayı sk hynix seçiyorsunuz doğru mu?
Evet, SK hynix istediğimiz hızlara ve CL değerler ile ufak oynama imkanı tanıyor. Bu forumda gördüm sanırım 8000mhz cl26 mi cl28 mi ne cikartmis ramini. Ayrıca chipset Samsung da iyi. Ama micron ddr5 de çok geriden geliyor.

İ5 13500 işlemci ile kullanmak mantıklı olur mu bunları alayım mı

Geri