XPG bak olmadı bütçen ne kadar?biraz tuzlu geldi hocam
XPG bak olmadı bütçen ne kadar?biraz tuzlu geldi hocam
4-4.5 kXPG bak olmadı bütçen ne kadar?
B850M-k
Patriotları alabilirsin. Anakartın ile işlemcine göre 6000 çalışmasa bile en kötü 5600 ayarlarsın işini fazlasıyla görür. Gecikmeyi düşük verirsin.4-4.5 k
Hocam ikisi de uyumlu da karar veremedimBurdan uyumlu bir ram seç ki sorun çıkma ihtimali az olsunPRIME B850M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime B850M-K with AMD Ryzen™ 9000, PCIe 5.0, DDR5, and 2.5Gb Ethernet delivers top performance, rapid data transfer, and ultimate customization.www.asus.com
hocam tekli 32 almak neden 2x16 dan daha kötüPatriotları alabilirsin. Anakartın ile işlemcine göre 6000 çalışmasa bile en kötü 5600 ayarlarsın işini fazlasıyla görür. Gecikmeyi düşük verirsin.
Dual channel üzerinden daha iyi verim alınıyor teknoloji öyle çalışıyor.hocam tekli 32 almak neden 2x16 dan daha kötü
Eğer belli bi zaman sonra 1 tane daha 32 gb alacaksan aklında böyle bir fikir varsa 32 alabilirsin ama 16x2 yeter diyorsan dual channel yapman daha iyi olur gaming gecesinde indirim varsa bakabilirsin şu an. Ben de bakacağım unutmuştum varsa atarım.O zaman patriot mu alıyım mı diyorsunuz hocam
Patriot al o bütçede tartışılmaz milli RAMO zaman patriot mu alıyım mı diyorsunuz hocam
Hocam gelecekte yükseltirim, o zaman 1x32 gb ramlerden hangisni alayım, tavsiyeniz var mı?Eğer belli bi zaman sonra 1 tane daha 32 gb alacaksan aklında böyle bir fikir varsa 32 alabilirsin ama 16x2 yeter diyorsan dual channel yapman daha iyi olur gaming gecesinde indirim varsa bakabilirsin şu an. Ben de bakacağım unutmuştum varsa atarım.
Yüksek MHz düşük CL almaya bak zaten çip o zaman SK Hynix olacak.Hocam gelecekte yükseltirim, o zaman 1x32 gb ramlerden hangisni alayım, tavsiyeniz var mı?