Akşam 8de tık hızı var. Saat tam 8 olunca mobil uygulamasından gir kuponu alHangi kod bende bir tane alacam
İhtiyacın varsa al neden başkalarını bekliyesin ki?Hocam alan varmı ona göre bende alacam
Gider bu arada. tanesi 300 tl civarı sahibindendeAl sata gider mi (!)
Hocam aldım fotoğrafını bile attım görmediniz mi?Hocam alan varmı ona göre bende alacam
Kanım dondu şunu okurken yeminle helal olsun sldfsgjkdsflkhDediğim şekilde aldım
super60 kodu ile 60tl indirimli alacağıma 2 farklı hesaptan tıkhızı ile 150tl üstü 40tl indirim kuponu kullandım.
Bu şekilde nays ile toplam 242tl yerine 224tl'ye geldi. İçimde gizli bir donanımhaber ölücüsü saklı.
18tl kâr temiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İhtiyacın varsa al neden başkalarını bekliyesin ki?
hocam 8 gb fazladan ramin olacak + olarak 1333mhz ise ramlerin 1600 kullanacaksın. Ama anakartın ne ?gskill ripjavs 2x4 gb ram im var onları iptal edip bunu 2x8 şeklinde koysam azcıkta olsa fayda sağlarmı ?
naysla 20 daha düşüyordu ama ölücülük olmaz buDediğim şekilde aldım
super60 kodu ile 60tl indirimli alacağıma 2 farklı hesaptan tıkhızı ile 150tl üstü 40tl indirim kuponu kullandım.
Bu şekilde nays ile toplam 242tl yerine 224tl'ye geldi. İçimde gizli bir donanımhaber ölücüsü saklı.
18tl kâr temiz.
İhtiyacın varsa al neden başkalarını bekliyesin ki?
o nasıl anakart la 32gb destekliyor xdm5a97 r2.0
8GB Tek slot desteğiniz var uyacaktır. normalde 2. elde bile 600 tlden aşağı bulamazsınız çünkü.m5a97 r2.0
Ama şuan tam sırası hocam. Anakartı yüksek almakla çok iyi yapmışsınız zamanında.10 senelik anakart vakti zamanında sistem yükseltirip deyip en iyilerinden tercih ederek almıştım
yükseltemedim...