Ayarlar kısmında nvme ssd seçeneği var seç tekrar dene ayrıca arkada çalışan uygulama olmasın birde hd sentielden normal ana ekran ve smart bölümünü at.Alıntıyı görüntüle
Okuma değerlerim belirtilen hızın üzerinde fakat yazma hızım çok düşük çıktı.
NVMe seçiliydi zaten. Arkada çalışan tarayıcı vs. kapalıydı.Ayarlar kısmında nvme ssd seçeneği var seç tekrar dene ayrıca arkada çalışan uygulama olmasın birde hd sentielden normal ana ekran ve smart bölümünü at.
Sen dediğim programdaki bölümleri at.NVMe seçiliydi zaten. Arkada çalışan tarayıcı vs. kapalıydı.
Eğer bütünd riverların tam kurulu ise son format dene çözmez ise yolla garantiye ayrıca %90-100 arası doluluğa sahip ise normal sayılır.
188GB'lkık boş yerim var M2'de. SSD'yi aldığımda formatlamıştım temiz olsun diye sorun yoktu. Değerlerde bir anormallik mi var?Eğer bütünd riverların tam kurulu ise son format dene çözmez ise yolla garantiye ayrıca %90-100 arası doluluğa sahip ise normal sayılır.
Yok her şey normal ama hız testi normal değil.188GB'lkık boş yerim var M2'de. SSD'yi aldığımda formatlamıştım temiz olsun diye sorun yoktu. Değerlerde bir anormallik mi var?
250 gb a2000 de 2200/1000 olan okuma yazma hızı ,500 gb lık modelde 2200/2000 olması gerekiyor. Sizde yarı yarıya bi kayıp var.188GB'lkık boş yerim var M2'de. SSD'yi aldığımda formatlamıştım temiz olsun diye sorun yoktu. Değerlerde bir anormallik mi var?
Artmış ama yeterli değil bence garantiye gönder.SSD için gelen güncelleme sonrası değerler bunlar.
Alıntıyı görüntüle