🔥İndirim Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

Aı şirketleri sonsuza kadar toplu ram alacak değil ya acelesi olan alsın tabi ihtiyaçtır aı furyası bitince maksimum 3 şirket ayakta kalır tam üretme kapasitelerini arttirmiyacaklarini acikladilar pandemide çok zarar ettikleri için 6 ay sonra düzelir ayrıca pazara yeni oyuncular girebilir fırsat olarak görüp bu durumu

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Bizim yamyamlar artacakmış diye sıraya girerler. Adam altın mı alsam ram mi alsam diye soruyordu
ben gecen yazmıştım, ne hikmetse bir kac yayıncı ram fiyatları artacak videosu cektiğinden 2 gün sonra fiyatlar 2 katına çıktı. bana biraz anlasmalı gibi geldi.

1765030453131.webp

GERİ DÖNN NOLUR GERİ DÖNN (videoyu bulamadım)

fiyatlar ilk yükselmeye başladığında birisi senin gibi açtığım konuya alma yazmıştı, onu dinlemeyip gidip cl30 6000mhz ram aldım 16gb 5kya tek stick şuan en ucuz cl30 ramin fiyatı 10k, onu almasaydım gidip cl40 4800mhz rame 6600tl para vericektim yada aylarca eşşek gibi bir elimde işlemci diğer elimde anakart beklicektim.

saçma safan ekonomik düşünce tipleriyle insanları yönlendirmeyin
Birbok bilmeden konuşma sende o halde. Şuan başlangıçta degiliz zaten. İşlemci fiyatına kıytırık ram alıyorsun. Acil ihtiyacı olmayan adama zaten bu tavsiye.

2 gün önce crucial 4800mhz 2x16 32gb rami 5300e aldım
nerden aldın hacı link bırakaydın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekleme:viper venom 32gb ram 4k iken arkadasa al bak albak dedim
8kya 32gb corsair gb aldı simdi 32gb ram 15k altına yok püüü

Ram'e olan talep şuan çok fazla yani üreticiler deli gibi kâr ediyorlar. Hazır böyle bir fırsat varken üreticiler bunu kaçırmazlar, üretim kapasitelerini arttıracaklar, Ram'e olan talep azaldığında -6ay - 1.5 sene neyse- ardından piyasada bolca ram olacak, işte o zaman bu günlerin hıncını çıkartacağım.

Geri