Ssd kutusu USB ise aynı değerleri alamazsınız ama küçük dosyalarda yine çok hızlı olur.Arkadaşlar bu donanım arşivinin yaptığı fiyat performans canavarını alabildim ben. Şimdi bayram üzeri Kule tipi soğutucu aldım amazondan noctua dh15 choramax black . Şimdi onun yanında uğraşmışken SSD yükseltmesi de yapayım dedim. Sistemde Gigabyte A520m h anakart var M2 slotu tek çift olsa 1tb ilave alacaktım ama tek slot olduğu için 2tb lık alayım dedim. Akakçe de 2000-2500 arası 4-5 tane SSD var nvme M2 onlardan tavsiye isteyecektim ama onlara göre bu SSD daha iyi belli. Zaten forumlarda birçok kişi bu SSD yi öneriyor. Fiyat farkını vermeye değer mi sizce ? ( Not sonraki ay Asus rog strix arion yada lite modelinden nvme SSD kutusu alicam onda bu okuma yazma değerlerini alabilir miyim? Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler
Bu SSD tabii ki daha iyi dram var yazma ve okuma hızları yüksek yalnız bence asus rog strix arion yada lite alarak 1.5 k paşa bosuna verme amazonda Orico marka nvme M2 ssd kutusu var 400 TL falan di ondan al geç o da aynı islemi yapacak o kadar para vermeye değmez benceArkadaşlar bu donanım arşivinin yaptığı fiyat performans canavarını alabildim ben. Şimdi bayram üzeri Kule tipi soğutucu aldım amazondan noctua dh15 choramax black . Şimdi onun yanında uğraşmışken SSD yükseltmesi de yapayım dedim. Sistemde Gigabyte A520m h anakart var M2 slotu tek çift olsa 1tb ilave alacaktım ama tek slot olduğu için 2tb lık alayım dedim. Akakçe de 2000-2500 arası 4-5 tane SSD var nvme M2 onlardan tavsiye isteyecektim ama onlara göre bu SSD daha iyi belli. Zaten forumlarda birçok kişi bu SSD yi öneriyor. Fiyat farkını vermeye değer mi sizce ? ( Not sonraki ay Asus rog strix arion yada lite modelinden nvme SSD kutusu alicam onda bu okuma yazma değerlerini alabilir miyim? Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler
Ssd fiyatları yavaş yavaş düşüyor, İstediğin fiyatlara inecekmiş gibi gözüküyordu ama ülkede ki döviz kuru fiyatların inmesine pek fırsat vemeyecek gibi. 19 lira gözüküyor dolar ama 2 aya 25 olacak gibi duruyor.2800-3000 olsun alıcam ya kafaya koydum şu anda biraz pahalı.
Samsung 970 Evo Plus 'ın 1TB lik aynı versiyonu Türkiyede 1900tl civarlarında ama amazonda 1.400tl? İndirime mi girdi ürün pek bilgi sahibi değilimde? Hala daha Samsung 860 Evo kullanan birisi olarak yeni bir ssd almayı düşünüyordum . Kingston kesinlikle çok iyidir ama o fiyatlar biraz dudak uçuruyor, 1400tl bandına bu ssd yi almalımıyım?
Mart sonunda Trendyol indirimde Samsung 970 evo plusı 1225tl ye almıştım ( çok iyi bir indirimdi ). Bence Samsungun en beğenilen Sdd serisi sanırım bu 970 serisi, çok sıkıntı yaşayan duymadım kısacası. Senin olayına gelirsek;Samsung 970 Evo Plus 'ın 1TB lik aynı versiyonu Türkiyede 1900tl civarlarında ama amazonda 1.400tl? İndirime mi girdi ürün pek bilgi sahibi değilimde? Hala daha Samsung 860 Evo kullanan birisi olarak yeni bir ssd almayı düşünüyordum . Kingston kesinlikle çok iyidir ama o fiyatlar biraz dudak uçuruyor, 1400tl bandına bu ssd yi almalımıyım?
Teşekkür ederim bilgi için hocam, sanırım 970 Evo Plus alacağım. 1Tb fazlasıyla yeter ve 1400tl iyi bir fiyat, 3.5k lara çıkmam çok zor gibi şuan.Mart sonunda Trendyol indirimde Samsung 970 evo plusı 1225tl ye almıştım ( çok iyi bir indirimdi ). Bence Samsungun en beğenilen Sdd serisi sanırım bu 970 serisi, çok sıkıntı yaşayan duymadım kısacası. Senin olayına gelirsek;
Samsung 970 Evoplus = 1 tb kapasitesi, 3400MB/2500MB/s hızı , PCIe Gen 3.0 versiyon bir M.2 Ssd
Kingston KC3000 = 2 tb kapasitesi, 7000MB/7000MB/s hızı , PCIe Gen 4.0 versiyon bir M.2 Ssd
Herkes ihtiyacına göre ürün arıyor. 1400+vergi fiyatına 1 tb Evoplus iyi fiyat almak istersen pişman etmez. 2tb ürün arıyorsan da kaliteli bir ssd yi bu fiyatlardan aşağıya bulmak şu anlık zor gibi.
Çok bekleme.Birden %200 zam yerse ağlarsın.2800-3000 olsun alıcam ya kafaya koydum şu anda biraz pahalı.
Yok be niye ağlayayım ihtiyacım yok.Çok bekleme.Birden %200 zam yerse ağlarsın.
germany satıcısı bile düşük fiyata verebilirken bireysel ithalatla, bu tr satıcısı nasıl bu fiyatta, çok dayanamaz bu kafayla bunlar, belki de garanti yüzünden?Arkadaşlar garanti nasıl olucak peki. Sıkıntı çıkar mı?