Kingston KC3000 2TB M.2 SSD (3699₺)

Vapelord

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
Son düzenleme:
indirim yok

100tl düşmüş zaten normal piyasasına göre.

İndirimli olduğunu düşünsem konu başlığında indirim ekini açardım zaten arkadaşlar. Fiyatı en azından şişirilmemiş olarak gördüğüm için forumdaşlarımla paylaşmak istedim. Laf kalabalığı yapmaya gerek yok. Teşekkürler.
laf kalabalığı demişsinde konu kalabalığı yapmışsın sende Allah Allah. boşuna atarlanmanın anlamı yok.

İndirimli olduğunu düşünsem konu başlığında indirim ekini açardım zaten arkadaşlar. Fiyatı en azından şişirilmemiş olarak gördüğüm için forumdaşlarımla paylaşmak istedim. Laf kalabalığı yapmaya gerek yok. Teşekkürler.
1699873623814.png

konu açmadan önce bak bakalım bu iyi fiyat mıymış? Daha 4 gün önce bile daha ucuza varmış ki normal fiyatı bu zaten. Burası sıcak fırsatlar alanı. Her uygun olduğunu düşündüğümü konu olarak açsaydık günde 10 binlerce konu açardık.

Alıntıyı görüntüle
konu açmadan önce bak bakalım bu iyi fiyat mıymış? Daha 4 gün önce bile daha ucuza varmış ki normal fiyatı bu zaten. Burası sıcak fırsatlar alanı. Her uygun olduğunu düşündüğümü konu olarak açsaydık günde 10 binlerce konu açardık.
En ucuz fiyat dememiş ki sadece indirime girdiğini bildirmiş.

Alıntıyı görüntüle
"Cahil" kısmını "Anlayışsız insan" ile değiştirdiğimi varsayınız lütfen. Hoşçakalın.

Ekler

• gallery_22085_661_6102.jpg
    gallery_22085_661_6102.jpg
    14.9 KB · Hit: 52
Kingston ürünleri paso sahte çıkıyor "intros" isimli satıcıyı ilk defa duydum dikkat etmek lazım daha kurumsal satıcılara yönelin

Geri