Kingston KC3000 SSD alınır mı?

Hocam hangi BIOS ayarlarını açarsam/kapatırsam daha hızlı açılır PC ?
Hocam halihazırda ssd niz varsa ve Windows ona yüklüyse, ikinci bir ssd PC açılış hızını etkilemez. Zaten Gen4 giriş seviye ssdniz varmış. O size pc açılış hızı için yeterli. Yavaş ise açılış hızı, BIOS ayarlarınızda değişklik yapmak gerek.

Onun dışında kapasite arttırmak için yeni ssd alabilirsiniz tabi ki.
 
-Hocam önce bir BIOS güncellemesi atmadıysan at bence. En son versiyon olan "7D78v1C" BIOS'u yükle. Yakın zamanda güncellediysen es geçebilirsin burayı.


-BIOS'a gir. Giriş yapmak için pcyi restartla ve açılırken f2 veya del tuşuna spamla. MSI Del tuşuydu sanırsam.

- OC ayarlarına gir. " Advanced DRAM Config"e tıkla. "Power Down Enable" ayarını "Enabled" yap. F10'a basıp kaydet ve tekrar BIOS'a gir (Del tuşuna basarak)

- OC ayarlarına gir yeniden. "Context Memory Restore" ayarını enable yap. F10'a basıp tekrar kaydet ve Windows'un açılmasını bekle. (Geç açılabilir ilk denemede)

- Açıldıktan sonra yeniden başlata tıkla ve açılış süresini bir kontrol et bakalım eskiye göre daha mı iyi.
 
Geri
Top