Kingston NV2 vs NV3 vs WD blue SN580

Reaksiyon skoru
46
Sadece oyun depolama için kullanılacak. Başka amacı olmayacak. NV2 ile NV3 arasındaki fark sadece okuma yazma ise NV3 tercih ederim ama TBW değeri WD'nin daha yüksek olduğundan aklıma en yatkın olanı o. Sizce hangisi neden tercih edilmeli? Önerileriniz varsa bekliyorum.

Okuma yazma ömrüne çok takılma bence 1.5 yıldır kc3000 kullanıyorum daha %98 lerde , ben olsam nv3 tercih ederim . wd yazılım desteğini açıkcası bilmiyorum ama kingston yazılım desteği gayet iyi . son olarak okuma yazma hızı biraz satış politikası bende kc3000 ve exceria pro var 50gb dosya kopyalamada 3,3.5k gibi yazması var ama kağıt üzerinde en az 6.5k hız almam lazım .

Okuma yazma ömrüne çok takılma bence 1.5 yıldır kc3000 kullanıyorum daha %98 lerde , ben olsam nv3 tercih ederim . wd yazılım desteğini açıkcası bilmiyorum ama kingston yazılım desteği gayet iyi . son olarak okuma yazma hızı biraz satış politikası bende kc3000 ve exceria pro var 50gb dosya kopyalamada 3,3.5k gibi yazması var ama kağıt üzerinde en az 6.5k hız almam lazım .
pci 4 m2 slotun a taktıysan bu problem olmaması lazım yada slot gpu ile paylaşıyor o yolu o yüzden 3 hızı alıyorsun büyük ihtimalle.

pci 4 m2 slotun a taktıysan bu problem olmaması lazım yada slot gpu ile paylaşıyor o yolu o yüzden 3 hızı alıyorsun büyük ihtimalle.
1pci 5 2 adet 4 var 3 ü de dolu ayrıca 2 hdd var . dediğini araştıracağım teşekkür ederim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,971
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri