Çözüldü✓ KINGSTON RAM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ?

OMFAPO

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar 18.10.2024 incehesap.com Gaming gecesinden KINGSTON BEAST model ramleri 1999₺ ye satın aldım. Bu ramleri hakkındaki yorumunuz nedir? Hakkında hiç bir yorum bulamadım.

Ayrıca anakart alınca bu ramleri takabilmrk için 4 slotlu mu almam gerek yoksa 2 slotlu alsam da olur mu?

AM5 anakartlar için EXPO diye bir olay duydum, bu ramler için geçerli midir? (işlemci ryzen 5 7500f)

Kingston Ram bakımından iyi bir üretici.16 gb ramlerde her zaman 8+8 en iyi perfornmansı verir.Sanki bir tık pahalı gibi ama güzel ramler.Hayırlı olsun.Tahminimce geçerli.İyi günlerde kullanman dileğiyle.

Kingston Ram bakımından iyi bir üretici.16 gb ramlerde her zaman 8+8 en iyi perfornmansı verir.Sanki bir tık pahalı gibi ama güzel ramler.Hayırlı olsun.Tahminimce geçerli.İyi günlerde kullanman dileğiyle.
Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Anakart hakkındaki sorum hakkında bir bilginiz var mıdır değerli hocam?

Tahminimce evet geçerlidir.
Hocam çok özür dilerim slot sayısı hakkında ki soruydu 2 slot alsam ikisini yanyana takabilir miyim yoksa 2ram olduğu için araya boşluk koymak gerektiğinden 4 slot mu almalıyım

Hocam çok özür dilerim slot sayısı hakkında ki soruydu 2 slot alsam ikisini yanyana takabilir miyim yoksa 2ram olduğu için araya boşluk koymak gerektiğinden 4 slot mu almal
2 slot al yeter.araya boşluk belki çirkin durur ama olması gereken o zaten.4 için çok para vermiş olursun.ayrıca anakartın desteklediği RAM BELLEK ne kadar onuda bilmek gerekir.

Hocam çok özür dilerim slot sayısı hakkında ki soruydu 2 slot alsam ikisini yanyana takabilir miyim yoksa 2ram olduğu için araya boşluk koymak gerektiğinden 4 slot mu almalıyım
Eğer ki 4 slot alırsanız, en iyi performansı almak için boşluklu şekilde takmanızı öneriyoruz. Onun dışında, 2 slotunuz varsa zaten böyle bir sorununuz yok.

2 slot al yeter.araya boşluk belki çirkin durur ama olması gereken o zaten.4 için çok para vermiş olursun.ayrıca anakartın desteklediği RAM BELLEK ne kadar onuda bilmek gerekir.
Eğer ki 4 slot alırsanız, en iyi performansı almak için boşluklu şekilde takmanızı öneriyoruz. Onun dışında, 2 slotunuz varsa zaten böyle bir sorununuz yok.
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim

Geri