❌İndirim Bitti! Kingston Renegade 500gb DRAM li m2 Gen4 SSD 1500 TL

Asulgard

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
786
500gb SSD çok yetersiz günümüzde ama sadece windows ve program kurmak için sistem sürücüsü yapacak arkadaşlar olursa değerlendirebilir diye paylaşıyorum.
Son 6 ayın en düşük fiyatı olarak görünüyor.
DRAM li olduğu için sistem sürücüsü yapmak için ideal, ve renegade modeli samsung 990 proya ve kingston kc3000 e göre daha yüksek TBW veriyor. Zaten kc3000 in revize modelidir kingston renegade.

Screenshot 2025-07-24 at 00-51-40 Kingston Renegade SRNGS_500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD...webp

Son düzenleme:
500gb SSD çok yetersiz günümüzde ama sadece windows ve program kurmak için sistem sürücüsü yapacak arkadaşlar olursa değerlendirebilir diye paylaşıyorum.
DRAM li olduğu için sistem sürücüsü yapmak için ideal, ve renegade modeli samsung 990 proya ve kingston kc3000 e göre daha yüksek TBW veriyor. Zaten kc3000 in revize modelidir kingston renegade.

Alıntıyı görüntüle

Asus tuf gaming a 15 laptop icin alicamda. Chatgpt sordum uyar dedi zaten . Gen 4 mus ama gen 3 te calisicak dedi.

Fiyati gercekten makulmu ona gore alacam.

Alıntıyı görüntüle
satici sikinti, amazon kendisi satmiyor.

İşletim sistemini bunda kullanacağım alınır mı? Geçenlerde wd green bunun yarı fiyatına düşmüştü değer mi iki katı para vermeye?

Ben 2 taksitle aldim ama eminde deilim. Bu fiyata kesinlikle Alınır mı? biri soylesin ona gore iptal etmicem.

Asus tuf gaming a 15 laptop icin alicamda. Chatgpt sordum uyar dedi zaten . Gen 4 mus ama gen 3 te calisicak dedi.

Fiyati gercekten makulmu ona gore alacam.
Anakart m2 ler PCIE 3.0 ise evet gen 3 hızında çalışır, ama zaten gen3 dramli SSD'ye pek denk gelmiyorum hiç bi yerde, 3000 yazma/okuma hızlarında çalışır senin anakartta. Çok güzel modeldir ve en yüksek TBW vaat eden modellerden biri. Ama daha fiyat performans bişey de bulabilirsin kalitesi daha düşük, tercih meselesi tamamen

yetkili saticiymis kendileri :), ozur diliyorum onyargili yaptigim yorumum icin. bu fiyata gayet alinir, alanlara hayirli olsun.

32800btl asus tuf gaming a15 4060 140 watt vatandaki laptop
1800 tl crucial 16gb 4800 mhz laptop ram
1500 tl 500 gb bu ssd
650 tl havitin f 2071 laptop sogutucusu

Toplam 36750 tl tuttu..

kendim de aldim 1 tane 2 taksit seklinde. tesekkur ediyorum indirimi paylasan arkadasa, cansin...

kendim de aldim 1 tane 2 taksit seklinde. tesekkur ediyorum indirimi paylasan arkadasa, cansin...
Ilk indirim başlığım, açarken biraz tedirgin oldum bir yanlışlık olur insanları yanlış yönlendirmiyim diye :D hayırlı olsun güle güle kullan

Geri