lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,770
yo yo yo almim almim almim almim almim almim almim eyvallah abi almim
Bana Alyo yo yo almim almim almim almim almim almim almim eyvallah abi almim
Para limiti yoksa daha yüksek kapasiteli bir SSD öneririm, ama fazla kapasiteye ihtiyaç yoksa ve 500gb yetecekse en iyi modellerden biridir bu özellikle bu indirimle.para limitim yok öyle ssd almayı dusunuyordum bu fiyatlarda ya da 2k ya kadar daha iyisi varmıdır bundan yoksa direkt bunu alıp geçim mi?
gb önemli değil ya 1tb olcak toplam bana yeterde artar. performans olarak bu iyiyse benim için yeterlidirPara limiti yoksa daha yüksek kapasiteli bir SSD öneririm, ama fazla kapasiteye ihtiyaç yoksa ve 500gb yetecekse en iyi modellerden biridir bu özellikle bu indirimle.
500gb bence de alma en az 1tb iş yapıyor. 1.5k fiyatida 500gb vermeyo yo yo almim almim almim almim almim almim almim eyvallah abi almim
Niye ya aldim ben. Zaten 500gb m2 im vardi 50gb alanim kalmisti ssd alcaktim bunu aldim. 1tb yeter bana da artar. Eger bunun disinda daha iyi oneriniz varsa iade edip alim ya. Soyle yorumlar gorunce hevesim kaçıyor500gb bence de alma en az 1tb iş yapıyor. 1.5k fiyatida 500gb verme![]()
Yetiyorsa sorun yok işletim sistemini buna kurarsanız daha iyi olur elinzideki ssd bilmiyorum ama şöyle de bir şey var oyun amaçlı kullanıyorsanız biraz yetersiz kalacaktır toplamda 1tb ssd niz bile olsa artık oyun kapasiteleri çok arttı . Son olarak bu ssd fiyatını her türlü hak ediyor .Niye ya aldim ben. Zaten 500gb m2 im vardi 50gb alanim kalmisti ssd alcaktim bunu aldim. 1tb yeter bana da artar. Eger bunun disinda daha iyi oneriniz varsa iade edip alim ya. Soyle yorumlar gorunce hevesim kaçıyor
Ilk indirim başlığım, açarken biraz tedirgin oldum bir yanlışlık olur insanları yanlış yönlendirmiyim diyehayırlı olsun güle güle kullan
Şu anki durum için söylemiyorum fakat bu sitede "Yetkili Satıcı" ibaresine direkt inanmayın ve Kingston'un kendi sitesinden kontrol edin. Bu sitede yetkili servis olmamasına rağmen "Yetkili Satıcı" ibaresi gördüm. Dikkat edelim arkadaşlar.