Neler Yeni

Yardım Kingston Renegade sıcaklık değerleri iyi mi?

Resourn

80+

Depolama ihtiyacım olduğu için bu arkadaşı satın aldım ama anakartım B450M-H gibi çok da ileri düzey olmayan bir anakart ve kendinden M.2 soğutucu bloğu vs. yok. Bir de PCI-e 3 destekleyen bir anakart bu yüzden üstteki aldığım M.2'yi tam hızda kullanmasam da işimi her türlü göreceğini ve ileriye dönük olacağını düşünüp aldım.

PCI-e 3 hızları için düşünürseniz şöyle bir sonuç geldi:

1728918513916.png

Sıcaklık değerleri olarak ise HWiNFO aracılığıyla test sırasında ve boşta değerlerini ölçtüm:

Boşta: 38-39 derece.
Yükte: Max 64 derece görmüş.

64 biraz acaba dedirtti ama siz ne dersiniz? (kasanın hava akışı önde 3 ön, 1 arka ve 2 tepe egzoz şeklinde ama ön fanlar ve arka 1 egzoz çok kaliteli fanlar değil, kasayla gelen fanlar ve dolayısıyla kasanın hava alışı mükemmel düzeyde değil)

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Depolama ihtiyacım olduğu için bu arkadaşı satın aldım ama anakartım B450M-H gibi çok da ileri düzey olmayan bir anakart ve kendinden M.2 soğutucu bloğu vs. yok. Bir de PCI-e 3 destekleyen bir anakart bu yüzden üstteki aldığım M.2'yi tam hızda kullanmasam da işimi her türlü göreceğini ve ileriye dönük olacağını düşünüp aldım.

PCI-e 3 hızları için düşünürseniz şöyle bir sonuç geldi:

Alıntıyı görüntüle

Sıcaklık değerleri olarak ise HWiNFO aracılığıyla test sırasında ve boşta değerlerini ölçtüm:

Boşta: 38-39 derece.
Yükte: Max 64 derece görmüş.

64 biraz acaba dedirtti ama siz ne dersiniz? (kasanın hava akışı önde 3 ön, 1 arka ve 2 tepe egzoz şeklinde ama ön fanlar ve arka 1 egzoz çok kaliteli fanlar değil, kasayla gelen fanlar ve dolayısıyla kasanın hava alışı mükemmel düzeyde değil)
değerler gayet normal bir sıkıntı yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

değerler gayet normal bir sıkıntı yok hocam
ben laptopta kullanıyorum kc3000in var birde laptobun kendi samsung ssdsi pci4 ikiside ikiside sentetik testleri yaparken 65 70 derece arası oynuyor sıkıntı yok yani

Top Bottom