Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Kingston XS1000 Red 1TB Taşınabilir SSD + Rubber Sleeve 3 Pack

hayriye

80+ Bronze
alamadım diye ödüm kopmuştu rahatladım

amazon 200 300 lira kupon verir
İyi ki iptal olmuş kanka sonuçta sen alamadın gerçek olsa faydasını sen görememiş olacaktın diğerleri görecekti şimdi kimse fayda göremedi içinin yağları erisin hırrıım bu ben alamadım başkası da alamasın kafası sadece bizim ülkede var bu arada

liluzivert

80+ Bronze
İyi ki iptal olmuş kanka sonuçta sen alamadın gerçek olsa faydasını sen görememiş olacaktın diğerleri görecekti şimdi kimse fayda göremedi içinin yağları erisin hırrıım bu ben alamadım başkası da alamasın kafası sadece bizim ülkede var bu arada
yanmışsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Tongal
Beyler. Kılıflar geldi.😀 Amazon kupon verir diyordunuz. Nasıl olcak? Arayıp ssd nerde demek mi lazım? Çünkü öylece iade edersem kupon falan gelmez heralde.

liluzivert

80+ Bronze
Beyler. Kılıflar geldi.😀 Amazon kupon verir diyordunuz. Nasıl olcak? Arayıp ssd nerde demek mi lazım? Çünkü öylece iade edersem kupon falan gelmez heralde.
kanki desteğe yaz bide çok mağdur oldum babaannemi tedavi ettirecektim o parayla tam para gitti kadın öldü falan gibi konuş acındır kendini kupon verirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Dax Saz
Bunun yalnızca plastik koruyucu olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Tongal
kanki desteğe yaz bide çok mağdur oldum babaannemi tedavi ettirecektim o parayla tam para gitti kadın öldü falan gibi konuş acındır kendini kupon verirler
Ama ben üç tane almıştım tek hesaptan. Üçü için de istiyorum 😀 Onu nasıl yapcam. Babanneyi karıştırmaya gerek yok. Ben bahane bulurum da. Daha önce yapan varsa benzer şeyler duymak isterim.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Cem
1 haftadır hep bu rakamlara stok geliyor.
Burada konusu hiç açılmadı.

Alıntıyı görüntüle
1728627696128.png

aman hocam

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Oğuz Ünlüerler
Hocam bu biraz gururunu iki paraya ayak altina almak olmuyor mu.

Yapnayin allahaskina ya.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Oğuz Ünlüerler
nolacak uglum amazon destekte gururum olsa ne olmasa ne ayrıca mübalağaydı paramı hapsettiniz falan diye ağlansın diye dedim demez herhalde o kadar
Hocam yabancıların bir deyişi vardır severim.

"İnsan bir şeyi nasıl yapıyorsa her şeyi öyle yapar"

Amazon desteğine karşı değil bu tavır. Kendinize karşıdır. Tabii herkes kendi bilir.

Top Bottom