- Reaksiyon skoru
- 63
Üründe hızlı kargo seçeneği var mıydı? O satıcı o şekilde amazon'dan almış olabilir. Satıcıya sor seçeneği çalışsa sorcam.Bu gelecek yüksek ihtimalle. Tabi bir gün kargoya verilirse.
Üründe hızlı kargo seçeneği var mıydı? O satıcı o şekilde amazon'dan almış olabilir. Satıcıya sor seçeneği çalışsa sorcam.Bu gelecek yüksek ihtimalle. Tabi bir gün kargoya verilirse.
Amazon'dan alırken hızlı kargo seçeneği vardı ama onda bile 15 Ekim gösteriyordu.Üründe hızlı kargo seçeneği var mıydı? O satıcı o şekilde amazon'dan almış olabilir. Satıcıya sor seçeneği çalışsa sorcam.
Fakat o ürünler 10-15 dolar. 350-400 liralık ürünü 1000 TL almış olamayız gibi geliyorÜrünün parça numarasını arattığında , (genelde fiyat karşılaştırmasını öyle yapıyorum) bir tane ssd ile beraber satılan ilan yok
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen gelecek olan ürün bu.
Alıntıyı görüntüle
Türkiye de absürt fiyat yazılan ilk şey değil herhaldeFakat o ürünler 10-15 dolar. 350-400 liralık ürünü 1000 TL almış olamayız gibi geliyor![]()
alamadım diye ödüm kopmuştu rahatladımSSD bekleyenler için kötü haberim var. Sadece kılıf gönderildi. (Başka bir forumdan aldım resmi)
DH'de de görmüştüm. Yazmak için geldim. Bir kaç kişi daha yazınca, ben de iptal seçeneğim aktif iken uğraşma istemedim.SSD bekleyenler için kötü haberim var. Sadece kılıf gönderildi. (Başka bir forumdan aldım resmi)
İptal ediyorum bende ozaman.DH'de de görmüştüm. Yazmak için geldim. Bir kaç kişi daha yazınca, ben de iptal seçeneğim aktif iken uğraşma istemedim.
Aslında XS sahibi olan arkadaşlar varsa 1 er tanesini satın alsak iadelerle uğraşmayabiliriz diye bir düşüncem vardı.
Amazon'un böyle sahte ilan veren firmalara bir yaptırımı yok mu? İlanda bariz şekilde SSD + kılıf yazıyordu. Sipariş verebilenler açısından sinir bozucu bir durum.SSD bekleyenler için kötü haberim var. Sadece kılıf gönderildi. (Başka bir forumdan aldım resmi)
firma dediğin amazon germanyAmazon'un böyle sahte ilan veren firmalara bir yaptırımı yok mu? İlanda bariz şekilde SSD + kılıf yazıyordu. Sipariş verebilenler açısından sinir bozucu bir durum.
Aslında ilanda bir çok detay da sadece kılıf olduğu belliydi, hatalı ilan muhtemelen çeviride olmuştur yoksa resimlere bakarsan kılıf ilanlarında da telefonla beraber oluyor dimi. Başlığı çeviren Türkçe bilmeyen biri olduğu için diye düşünüyorum.Amazon'un böyle sahte ilan veren firmalara bir yaptırımı yok mu? İlanda bariz şekilde SSD + kılıf yazıyordu. Sipariş verebilenler açısından sinir bozucu bir durum.