❌İndirim Bitti! Kingston XS1000 Red 1TB Taşınabilir SSD + Rubber Sleeve 3 Pack

Ya önemli değil çokda çok iptal eder geçeriz bi gelsin de. Denemeye değer

Fakat o ürünler 10-15 dolar. 350-400 liralık ürünü 1000 TL almış olamayız gibi geliyor 🤔
Türkiye de absürt fiyat yazılan ilk şey değil herhalde :D Tahimimce kopyala yapıştır ile yazım hatası yapılan bir ilan olmuştur.

Ssd de minumum 3000 Lira asıl 100 liraya olması absürtlük olur.

Amazondaki fiyat olaylarını bilmiyor musunuz hocam, 5-10 binlik ürünlerin 3-5 tl satın alındığını. Ek olarak "Satıcı: Amazon Germany" Herhangi bir satıcı değil.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-09-26 232716.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-26 232716.png
    34.5 KB · Hit: 132
SSD bekleyenler için kötü haberim var. Sadece kılıf gönderildi. (Başka bir forumdan aldım resmi)
DH'de de görmüştüm. Yazmak için geldim. Bir kaç kişi daha yazınca, ben de iptal seçeneğim aktif iken uğraşma istemedim.

Aslında XS sahibi olan arkadaşlar varsa 1 er tanesini satın alsak iadelerle uğraşmayabiliriz diye bir düşüncem vardı.

DH'de de görmüştüm. Yazmak için geldim. Bir kaç kişi daha yazınca, ben de iptal seçeneğim aktif iken uğraşma istemedim.

Aslında XS sahibi olan arkadaşlar varsa 1 er tanesini satın alsak iadelerle uğraşmayabiliriz diye bir düşüncem vardı.
İptal ediyorum bende ozaman.

SSD bekleyenler için kötü haberim var. Sadece kılıf gönderildi. (Başka bir forumdan aldım resmi)
Amazon'un böyle sahte ilan veren firmalara bir yaptırımı yok mu? İlanda bariz şekilde SSD + kılıf yazıyordu. Sipariş verebilenler açısından sinir bozucu bir durum.

Amazon'un böyle sahte ilan veren firmalara bir yaptırımı yok mu? İlanda bariz şekilde SSD + kılıf yazıyordu. Sipariş verebilenler açısından sinir bozucu bir durum.
Aslında ilanda bir çok detay da sadece kılıf olduğu belliydi, hatalı ilan muhtemelen çeviride olmuştur yoksa resimlere bakarsan kılıf ilanlarında da telefonla beraber oluyor dimi. Başlığı çeviren Türkçe bilmeyen biri olduğu için diye düşünüyorum.

Geri