sanmam ya kılıf artı ssd diyor du görselde öyleydiSiparişi gelen veya kargo da olan var mı? Ben dün 1 tane alabildim ama büyük ihtimalle kılıf gönderecekler boşuna para beklemesin kılıfsa iade edelim
sanmam ya kılıf artı ssd diyor du görselde öyleydiSiparişi gelen veya kargo da olan var mı? Ben dün 1 tane alabildim ama büyük ihtimalle kılıf gönderecekler boşuna para beklemesin kılıfsa iade edelim
neyse komşu çocuğu Amerika'da yapamamış geri dönüyor 3 sene sonra gelirken rica edeyim de alsın bana bundan 1 taneHAyda dümen çeviriyor gibi geldi bana yavaş yavaş değiştiriyorlar kargoya da vermiyorlarAlıntıyı görüntüle
Görseller değişmiş, SSD gözükmüyor. Bir dümen çeviriyorlar gibi.sanmam ya kılıf artı ssd diyor du görselde öyleydi
sanırım öyle neyse ben ABD den dönecek tanıdık var ona aldıracağım getirebiliyorsa 2 tane aldırcamGörseller değişmiş, SSD gözükmüyor. Bir dümen çeviriyorlar gibi.
İlk satış zamanında ssd+3 kılıf diyordu görseller de o şekildeydikılıf neden bu kadar para veriyorsuz ki sdd olduğu nerden çıkardınız ayrıca sadece kılıf bu
Gerçi başlıkta hala SSD yazıyor. 1TB için ayrı 512 için ayrı kılıf olmayacağına göre? Bakalım sipariş vermeyi başaranlara ne gelecek.İlk satış zamanında ssd+3 kılıf diyordu görseller de o şekildeydi
Vay be bizde öyle bir komşu çocuğu yok. Nasıl gitmiş Amerikanya ya öğrenebilir miyim. Bi bu mu kaldı isteyecekneyse komşu çocuğu Amerika'da yapamamış geri dönüyor 3 sene sonra gelirken rica edeyim de alsın bana bundan 1 tane![]()
4070 S alacağım da onu Almanyadan akrabalara getirteceğim komuşunun çocuğu work and travel ile gitti tursit vizesi falan aldı öyle gitti. çok ırkçılık var türklere karşı diye dönecek birde ailesini özlediği için dönüyorVay be bizde öyle bir komşu çocuğu yok. Nasıl gitmiş Amerikanya ya öğrenebilir miyim. Bi bu mu kaldı isteyecek![]()