Neler Yeni

❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB Exceria Plus SSD ( Gece İndirimi ) KUTUSUZ Sepette 1782 TL

Ben kasa da kullanıyorum, direkt m2 slotuma taktım. Isınmıyor, sıkıntı yok. boşta 37-40 derece, oyunda felan maks 47-48 oluyor. benim için kafi. Dosya aktarımı yaparken de hadi 60-65 olsun yani, sıkıntı yok.

Kesinlikle ısınmıyor soğutucu taktım aman aman bir işe yaramadı 500 GB veri hem gönderdim ve aldım 57 dereceyi geçmedi soğutucu da pek değişmedi diğer m2 böyle değil Kingtones 1 TB baya ısınıyordu DRAM bu kadar fark eder mi? Anlamadım

Kesinlikle ısınmıyor soğutucu taktım aman aman bir işe yaramadı 500 GB veri hem gönderdim ve aldım 57 dereceyi geçmedi soğutucu da pek değişmedi diğer m2 böyle değil Kingtones 1 TB baya ısınıyordu DRAM bu kadar fark eder mi? Anlamadım
Kioxia nın bütün modelleri ısınıyor laptopda masaüstünde değşebilir

@Mitra şarjörleri sağlama aldım.
1726852958707.png

Yani disk yönetimi kısmına girdiğinizde ne ilk MBR -GPT seçimini yaptığınız ekran, ne de ssd disk yönetimi kısmında gözükmüyor diyorsunuz değil mi? Buna göre şu soruyu sormam lazım. Anakart modeliniz nedir ve ssd'yi hangi slota taktınız?
1- evet hocam hiç bir ekranda gözükmüyor ssd
2- gigabyte b450m s2h anakart
3- m2 slotuna takıyorum( şuan kingston 3d nvme ssd takılı ve onu görüyor ve oyunlarımı onun üstünden oynuyorum)

1- evet hocam hiç bir ekranda gözükmüyor ssd
2- gigabyte b450m s2h anakart
3- m2 slotuna takıyorum( şuan kingston 3d nvme ssd takılı ve onu görüyor ve oyunlarımı onun üstünden oynuyorum)
Bu anakart da 1 adet M2 slotu var. O slota Kingston ssd takılı ve işletim sistemi onun üzerindeyse aldığınız Kioxia ssd'yi nereye takıyorsunuz?:oops:

Bu anakart da 1 adet M2 slotu var. O slota Kingston ssd takılı ve işletim sistemi onun üzerindeyse aldığınız Kioxia ssd'yi nereye takıyorsunuz?:oops:
Hocam bir tane sata ssd var ve windows ona kurulu. Ama kingston m2 ssd çıkarıp bu kioxia m2 ssd takıyorum. Kingston görürken kioxia görmüyor

Hocam bir tane sata ssd var ve windows ona kurulu. Ama kingston m2 ssd çıkarıp bu kioxia m2 ssd takıyorum. Kingston görürken kioxia görmüyor
Çok ilginç. Kioxia'yı başka bir pc'de deneme şansınız var mı?

Geri