TechMarslan
80+
- Reaksiyon skoru
- 244
13 saat sonra baslayacakmis kazi kazan anladigim kadariyla umarim kalir, guzel firsatYarın başlıcak uygulamada hesabım kısmında gözüküyor
13 saat sonra baslayacakmis kazi kazan anladigim kadariyla umarim kalir, guzel firsatYarın başlıcak uygulamada hesabım kısmında gözüküyor
kaçta başlıyor kazı kazan bir de satıcı ne kadar güvenilir ürün orijinal mi gerçektenŞaka gibi arkadaş daha geçen hafta HB'den 3079 liraya 3 taksitle aldım. Allahtan kutusunu açmamıştım indirim olursa iade ederim diye. Bugün kazı kazandan güzel bir şey gelirse trendyoldan alıp diğerini iade ederim bari.
kazı kazandan en fazla ne kadarlık kod çıkabilir ki 2000-500 falan mıSMS200 koduyla 1500 e 200 var şuan 2500 e geliyor ama kazı kazanı da bekleyebilirsiniz akşama 250 ya da belki 500 kodlar gelir
İhtimal var bana 1600 e 400 çıkmıştı bir keresindekazı kazandan en fazla ne kadarlık kod çıkabilir ki 2000-500 falan mı
Bu ürünün konusu açılmıştı daha önce ve satıcı aynıydı hocam. Puanı yüksek, sorun olacağını sanmıyorum.kaçta başlıyor kazı kazan bir de satıcı ne kadar güvenilir ürün orijinal mi gerçekten
Tavsiye etmem , çıplakken ısınıyorLaptop için tavsiye eder misiniz?