Kioxia 2 tb ssd tavsiyesi

gen4 ps5 ıcın cok ıdeal bır ssd . ama ust duzey bır pc ıcın dusunuyorsan anakartın pce5 desteklıyse samsung 990 - 9100rpo serılerıne bakmalısın

Çok üst düzey değil hocam gen4 daha sistemim , şuan fazla bile bana ama ileri de sistemi güncellersem en azından ssd almam diye bunu düşünüyorum fiyatta daha da artmadan alayım diyorum

4 aydır oyun amaçlı kullanıyorum memnunum

Ekler

• ssd.webp
    ssd.webp
    28.6 KB · Hit: 17
  • ssd1.webp
    ssd1.webp
    50.2 KB · Hit: 16
  • ssd2.webp
    ssd2.webp
    54.4 KB · Hit: 14
yazma düşük gibi sanki
Yazma her zaman max çıkmaz da 4 ayda %97 ye düşmesi sıkıntı. Kioxia'ların sağlık TBW den bağımsız olarak çok hızlı düşüyor. Ben Samsung'u 3 yıldır kullanıyorum hala %99. İşletim sistemi kurduğunda daha da hızlı düşer devamlı veri yazma olduğu için.

Yazma her zaman max çıkmaz da 4 ayda %97 ye düşmesi sıkıntı. Kioxia'ların sağlık TBW den bağımsız olarak çok hızlı düşüyor. Ben Samsung'u 3 yıldır kullanıyorum hala %99. İşletim sistemi kurduğunda daha da hızlı düşer devamlı veri yazma olduğu için.
heatsinkli yada heatsinki ayrı alacak şekilde ssd bakıyorum bayadırda iyi bir şey bulamadım aradığım şey yüksek hız ve uygun fiyat ama uygun fiyatlılarda hız 6 gb altı oluyor genelde ondan sordum sağ ol bilgi için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,337
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri