arkadaşlar bu ssdnin 2.5 sata olanlarının sıkıntılı olduğunu biliyorum ancak m2 leri nasıl, kullanan var mı almayı düşünüyorum.
link :
link :
hafta içi iş ve spordan dolayı 1 2 saat bakıyorum bilgisayara, hafta sonu da 5 6 saat max. böyle bir kullanımda işimi görmez mi. tek derdim depolama ve oyunların falan hızlı açılması.Zayıf bir SSD. çok önermem. daha kaliteli modellere bakabilirsiniz.
Buna windows kuracaksanız önermem. 2 sene götürür ama, sonradan işlevini biraz yitirmeye başlayabilir. bazı kullanıcılarda donma problemleride oluyormuş.hafta içi iş ve spordan dolayı 1 2 saat bakıyorum bilgisayara, hafta sonu da 5 6 saat max. böyle bir kullanımda işimi görmez mi. tek derdim depolama ve oyunların falan hızlı açılması.
halihazırda ssd var zaten, buna kurmayı da düşünüyordum da kurmayadabilirim yani çok çalışmayacak bilgisayar o yüzden dedim de neyse teşekkür ederimBuna windows kuracaksanız önermem. 2 sene götürür ama, sonradan işlevini biraz yitirmeye başlayabilir. bazı kullanıcılarda donma problemleride oluyormuş.
Bir hafta önce bu fiyata Sandisk satıldı Amazonda. M.2'si de SATA'sı da zayıf bir SSD. Alınmaz.arkadaşlar bu ssdnin 2.5 sata olanlarının sıkıntılı olduğunu biliyorum ancak m2 leri nasıl, kullanan var mı almayı düşünüyorum.
link :
dostum fiyat sınırım yok aslında ama ben haftada 20 saat anca bilgisayar kullanan biriyim yani çok kullanmayacağım için çok harcama yapmak istemiyorum oyunları biraz hızlı açsın yeter kafasındayım hatta sata ssd alacaktım baktım fiyatlar yakın m2 alayım dedim bu biraz fazla degil mi para olarakBir hafta önce bu fiyata Sandisk satıldı Amazonda. M.2'si de SATA'sı da zayıf bir SSD. Alınmaz.
Bahsettiğim ürün; https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BSV7R67/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s01?ie=UTF8&psc=1
Dostum aklında bulunsun; ucuz etin yahnisi yenmez. Bu kadar para verip de pişman olacağına biraz indirim kovala, parana da yazık olmasın. Mesela yarın akşam Gaming Geceleri’ne bakabilirsin, belki iyi bir şeyler düşer.dostum fiyat sınırım yok aslında ama ben haftada 20 saat anca bilgisayar kullanan biriyim yani çok kullanmayacağım için çok harcama yapmak istemiyorum oyunları biraz hızlı açsın yeter kafasındayım hatta sata ssd alacaktım baktım fiyatlar yakın m2 alayım dedim bu biraz fazla degil mi para olarak
Bütçen ne kadar ?arkadaşlar bu ssdnin 2.5 sata olanlarının sıkıntılı olduğunu biliyorum ancak m2 leri nasıl, kullanan var mı almayı düşünüyorum.
link :
teşekkürler dostumDostum aklında bulunsun; ucuz etin yahnisi yenmez. Bu kadar para verip de pişman olacağına biraz indirim kovala, parana da yazık olmasın. Mesela yarın akşam Gaming Geceleri’ne bakabilirsin, belki iyi bir şeyler düşer.
1.5k falan veririm maxBütçen ne kadar ?