KIOXIA EXCERIA PRO 2TB - 6149TL

Kheyball

80+
Reaksiyon skoru
100

Ram fiyatları uçmuşken bence daha 6'ya yaklaşmaz fiyatı, son tren BENCE. Dram'li gen4 ve 2tb yok yakın fiyatta. 6 taksit avantajı yanı sıra 10 bini geçerseniz maximum karta 9 taksit oluyor. 2 ay önce felan 5500 gördü ama bu kadar taksit avantajı yoktu, altında uçmamıştı, ram modülleri de keza uçmamıştı.

X870E anakarta 1 adet gen5 ve 1 adet de gen4 takılabiliyor ekran kartının x16 durumunu bozmadan, ondan ötürü ikinci m2 olarak aldım ben. Ana ssd olarak alıcak olanlar için de anakart soğutması iyi olanlarda sorun çıkarmayacaktır, ürün çıplak ısınıyor, ps5'e gitmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
gecen hafta dramli heatsink modelini 4700 e almıstık 2tb

Ram fiyatları uçmuşken bence daha 6'ya yaklaşmaz fiyatı, son tren BENCE. Dram'li gen4 ve 2tb yok yakın fiyatta. 6 taksit avantajı yanı sıra 10 bini geçerseniz maximum karta 9 taksit oluyor. 2 ay önce felan 5500 gördü ama bu kadar taksit avantajı yoktu, altında uçmamıştı, ram modülleri de keza uçmamıştı.

X870E anakarta 1 adet gen5 ve 1 adet de gen4 takılabiliyor ekran kartının x16 durumunu bozmadan, ondan ötürü ikinci m2 olarak aldım ben. Ana ssd olarak alıcak olanlar için de anakart soğutması iyi olanlarda sorun çıkarmayacaktır, ürün çıplak ısınıyor, ps5'e gitmez.
2 aydır fiyatı aynı ztn geçen vatanda 5.800tl ye düşmüştü

Taksit harici avantajı yok 300 lira indirim sayılmaz bence

Bence heatsink serisini almak daha mantıklı hızı biraz daha düşük ama tbw %50 daha fazla

10k geçince 9 taksit olayı nerede yazıyor? Tablet almayı düşünüyom bende hep 6 taksit vade farksız. Maximuma bakıyorum

Heatsink modelinin yazma okuma hızı bunun çok altında. Isınma problemide var belirttim zaten. Anakartların çoğunda m2 soğutma bloğu var olmayanların ayrı olarak alması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,706
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri