Kioxia Exceria Pro hızı düşük

Anladim, anakart değişmekten başka bir çözümü yok mu
Yani bu ssd yi oyun oynamak için kullanıyorsan bu hızlar fazla fazla yeterli senin için. Masrafa girmeni gerektirecek bir durum yok. SSD sıcaklığına bak bakalım, ısındığı için performansı düşmüş olabilir. Ürünü yeni aldıysan değişim talep edebilirsin, belki de ürün sorunlu bilemeyiz.

Yani bu ssd yi oyun oynamak için kullanıyorsan bu hızlar fazla fazla yeterli senin için. Masrafa girmeni gerektirecek bir durum yok. SSD sıcaklığına bak bakalım, ısındığı için performansı düşmüş olabilir. Ürünü yeni aldıysan değişim talep edebilirsin, belki de ürün sorunlu bilemeyiz.
Hocam bi alakası varmıdır bilmiyorum ama şöyle, ben hazır sistem aldım hazır sistem geldi içindeki ssdyi söktüm ve benim eski pcden kalan bu ssdyi taktım daha iyi diye ama içinde Windows, oyunlar, dosyalar hepsi vardı format atmamistim onla alakası varmıdır?

hocam anakartta 1 adet m.2 yeri var oraya takılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yanlış yer derken nereyi demek istiyorsunuz anlamadım ama
2 tane var 1 tanesi soğutucu bloklu kanka

Hocam bi alakası varmıdır bilmiyorum ama şöyle, ben hazır sistem aldım hazır sistem geldi içindeki ssdyi söktüm ve benim eski pcden kalan bu ssdyi taktım daha iyi diye ama içinde Windows, oyunlar, dosyalar hepsi vardı format atmamistim onla alakası varmıdır?
mümkün sıfır format at bence böyle bi durumda hazır windows kullanılmaz ki :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mümkün sıfır format at bence böyle bi durumda hazır windows kullanılmaz ki :D
çünkü parçalar farklı driverlar farklı mantıken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,292
Üyeler
189,826
Son üye