Hocam o sıcaklık ne? Ayrıca üç hafta için o sağlık ve yazma değeri kötü.Alalı 3 hafta falan oldu, 1700 okuma 1600 yazma yazıyor ama daha düşük ve oyunlarda bazı nesneler geç yükleniyor, forumda SSD kaynaklı yazmışlardı. Değerler nasıl normal mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
m300 mü buAlalı 3 hafta falan oldu, 1700 okuma 1600 yazma yazıyor ama daha düşük ve oyunlarda bazı nesneler geç yükleniyor, forumda SSD kaynaklı yazmışlardı. Değerler nasıl normal mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ha pardon kioxia yazıyormuşm300 mü bu
Gamegaraja garantiye yollasam ne kadar sürer yada kabul ederler mi?Hocam o sıcaklık ne? Ayrıca üç hafta için o sağlık ve yazma değeri kötü.
Eğer garantisi varsa kabul etmeliler.Ayrıca kasa ve anakart modeliniz nedir?Gamegaraja garantiye yollasam ne kadar sürer yada kabul ederler mi?
Olabilir ancak sıcaklık değerinin bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Düşük bi ihtimal yani.Birde format atıp test yapsam düzelir mi belki yazılımsaldır?
Sıcaklık normal değil.Boştaki sıcaklık ne durumda?Kasa Darkflash aquarius anakart asus prime b450m-k II
Değil ssd'lerde %15'lik bir boşluk yeterlidir bence.Ayrıca topu topu 3tb veri yazmışsınız.Destek bana ssd %82 dolu normal yazdı ama normal mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaki herşeyi kapattım 45 derece
Deneyin bi olmadı yollayın garantiye.Format atıp bir daha test yapıcam umarım dedikleri gibidir tatil gelmişken garanti ile uğraşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazma hızı başka kullanıcılarda 1600
Hocam bir iki tane oyun yükleyin ssd'yi çok doldurmadan hemen düşüyorsa hızı arayın garantiyi.Çok saçma ssdyi tam performans kullanabilmek için windowsdan başka hiç bir şey kurmamam mı lazım Alıntıyı görüntüle