Neler Yeni

Kıpsta F550 Futbol Topu Alınır Mı?

SENTOKI

80+ Bronze
Dayanıklı bir top istiyorum uzun zaman götürsün istiyorum betonda ve halı sahada oynayacağım uzun yıllar götürür mü?Çalımı iyi atabilir miyim bu topla önerir misiniz?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Kipsta f500 hybrit var. Gayet sağlam bir malzemesi var. 550 daha iyidir muhtemelen.

SENTOKI

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır, öneririm. Bende f500 var f550 daha iyi. Fakat çalım konusunu bilmiyorum :) top işte çalım atmak yeteneğine bağlı. Betonda yıpranır mı, uzun kullanmaya yıpranır mı bilmem ama sağlam top. Dikiş açılmaya falan garantisi var zaten.
Teşşekürler yorumun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kipsta f500 hybrit var. Gayet sağlam bir malzemesi var. 550 daha iyidir muhtemelen.
Teşşekürler yorumun için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
Çalım işinin üstadı Güney Amerikalılar, adamlar uzun süre plastik topla falan oynuyorlar malum.. Diyeceğim o ki, çalımın topla alakası yok. Ama çalım yeteneğim gelişsin istiyorsan daha küçük sahalarda oynamanı öneririm. Hatta mümkünse sokak arasında. En iyi orada gelişirsin çalım atmak konusunda.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Kanka fiyatına göre alınır f/p ürün
çalım konusunda ise al evine bi plastik top olduğun yerde bacaklarının arasına al topu sağ sok tek pas şeklinde 500 pas yapmaya çalış teknik kapasiteni arttırır

Ak'f

80+ Bronze
Dayanıklı bir top istiyorum uzun zaman götürsün istiyorum betonda ve halı sahada oynayacağım uzun yıllar götürür mü?Çalımı iyi atabilir miyim bu topla önerir misiniz?
500 de 550 de kullandım alınır.
Ama bunun kadar iyi top görmedim
1653286473545.png

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Uzun zaman götürür mü?
oynadığın zemine de bağlı kanka belediyelerin yaptığı halısahada oynarsan mesela bi sıkıntı yaşamazsın beton zeminse istersen 3bine al topu aşınır bi şekilde

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
rica ederim güle güle kullanınız :)

Top Bottom