Yardım kırılmaz cam önerirsi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
941
Bütçe
150
Spigen iyidir...

spigen en iyi markalar arasında tepe markalardan biri.

Çok önemli mi ki markası ben normal cam taktırdım tam ekran bile değil 😁

baseus var ise olabilir. buff olabilir. tabi senin cihazına uygun modeller varsa.
bide sey xiaomi nin 33w orjinal adaptörünü arıyormda nasıl bulabilirim internette birsürü çakması var ama orjinalini nasıl bulabilirim

bide sey xiaomi nin 33w orjinal adaptörünü arıyormda nasıl bulabilirim internette birsürü çakması var ama orjinalini nasıl bulabilirim
biraz zor bulursun. amazonda kutu çıkması şarj aleti satanlar var bakabilirsin.

Mi storeların şeyine bak. Hepsiburada da vs. Satıcı olarak bulabilirsin.

Markanın ürün gruplarında tüm ürünlerini kullandım diyebilirim. Adaptör, Kılıf, Ekran Koruyucu, Powerbank, Kablo, kablosuz şarj ve araç içi tutucusu ben çok memnun kaldım ürünlerinden benden tavsiye isteyenlere genellikle ilk başta önerdiğim marka sorun yaşamazsınız. Verilen parayı hak ediyor.

Spigen'i çok severim ama bence bir kırılmaz cama 150 TL ücret çok. Cenabet bir açıyla düşen telefonun ekranı Spigen koruma bile olsa kırılıyor. Artık 30-35 TL'lik sıradan camlar takıp çizildikçe ya da kırıldıkça değiştiriyorum. Pahalı olanların ek bir koruma sağladığına inanmıyorum.

Temperli camlara bakın, temperli cam darbe anında parçalanır, kırılmaz cam darbeyi ekrana doğru temperliye göre daha fazla iletir. Attığınız marka kötü değil ama bir cama 150TL vermekte çok mantıklı bir hareket değil.

Geri