Konuyla alakasız ama ben bu şeylerden öok korkuyorum ya hemde kızmızı arkaplan yazılarda malum korkutucu geliyor bu bana çıksa birde w10 blue screen sesiyle beraber ölür gideirmHerkese iyi günler arkadaşım şöyle bir hata alıyo nedir ne değildir nasıl çözeriz bilgisayar açılmıyor yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüle
Ayrıca sanırsam windows kurmamış çünkü usb bellek istiyor yazıda bulamadı diyor eğer takmazsanız 15 daniyr içinde kapanacak da yazıyorHerkese iyi günler arkadaşım şöyle bir hata alıyo nedir ne değildir nasıl çözeriz bilgisayar açılmıyor yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüle
Bios pilini çıkartip 2 3 dk bekleyip tekrar takın bilgisayari açarken bilgisayara klavye mouse dahil hiçbir usb takili olmasin. Bu şekilde deneyin belki sonuç alirsiniz.Herkese iyi günler arkadaşım şöyle bir hata alıyo nedir ne değildir nasıl çözeriz bilgisayar açılmıyor yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüle
windows vardı uzun süredir kullanıyordu ama bi anda bu hatayı verdi bence kablolarda bi sıkıntı var gibime geliyoKonuyla alakasız ama ben bu şeylerden öok korkuyorum ya hemde kızmızı arkaplan yazılarda malum korkutucu geliyor bu bana çıksa birde w10 blue screen sesiyle beraber ölür gideirm
Post automatically merged:
Ayrıca sanırsam windows kurmamış çünkü usb bellek istiyor yazıda bulamadı diyor eğer takmazsanız 15 daniyr içinde kapanacak da yazıyor
Kasada kisa devre var elektrik kaçagı olabilir kontrol etmek lazim her şeyiwindows vardı uzun süredir kullanıyordu ama bi anda bu hatayı verdi bence kablolarda bi sıkıntı var gibime geliyo