Kısa Sürede AYT Fizik Nasıl Bitirilir?

Phiz

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ben olabildiğince kısa bir sürede mümkünse en fazla 1-1.5 haftada AYT Fizik odaklanarak en azından bitirmeye yakın hale gelmek istiyorum ama nasıl çalışabilirim, nereden çalışabilirim önerisi olan var mı? Ben kendi çapımda denedim ama soruları çözemeden karman çorman bir sisteme sahip oldum. Her önerinizi alabilirim, fikri olan var mı?

Arkadaşlar ben olabildiğince kısa bir sürede mümkünse en fazla 1-1.5 haftada AYT Fizik odaklanarak en azından bitirmeye yakın hale gelmek istiyorum ama nasıl çalışabilirim, nereden çalışabilirim önerisi olan var mı? Ben kendi çapımda denedim ama soruları çözemeden karman çorman bir sisteme sahip oldum. Her önerinizi alabilirim, fikri olan var mı?
kanka 1.5 haftada ayt fizik tam olarak bitmez sayet temelin yoksa acip konu anlatim videosu izlicen veya vip fizikin full tekrar videolari var onlari izle

mebiden konu özetlerini oku çıkmışları çöz 14 soru da 10 11 doğru yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya ayt fizik fasikülün varsa konu anlatımını oku sonra çıkmış çöz

1 1.5 haftada ayt fiziği bitiremezsin. Altuğ g ya da özcan aykından 12.sınıfı konularını bitir sonra özcan hocadan elektrik ve manyetizma bitir peşine çıkmışlar ondan sonra altuğ hocanın denemesi var onu bitir zaten ucu ucuna bile zor yetişir. Bu yol Uzun sürer (25 gün bile yetmeyebilir) ama konular tam oturur.

Temelim var diyosan özellikle eletrik ve manyetizma temelin, direkt altuğ hocanın denemelerini çöz yanlış yapsan bile adam anlatıyor. Peşine 345 veya bs veya 3d denemelerinden çöz yapamadığın soruyu dinle yine anlamazsan konu anlatım bir iki video aç izle. Bu yol Daha kısa sürer ve her konuyu öğrenirsin ama hiçbir konu tam olmaz, her konunun tam olmasınada gerek yok zaten.

bencede vip'nin kampından git . Bence ayt fizik ders notu okumayla öğrenicek bir ders değil video / hoca şart

mebiden konu özetlerini oku çıkmışları çöz 14 soru da 10 11 doğru yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya ayt fizik fasikülün varsa konu anlatımını oku sonra çıkmış çöz
bu dediğim max 3 gününü alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,941
Üyeler
174,802
Son üye