halka arzlara giriyorum zaten şuan 1,5 aya telefon değiştireceğim bu süre içinde ne kazana bilirsem kar gözüyle bakıyorumKısa vadede çok kazandırmasa da muhtemelen kazandıran tek şey halka arz benim bildiğim. Diğerlerinde takip etmen gerek. Analiz etmen gerek. Uzun vadede kesin kazanç sağlayan fonlar var fakat sana yaramıyor anladığım kadarıyla.
hiç girmedim çok risk 22 kişiye bağlısın birine bir şey olsa gitti@Realhas the Great hocam arkadaşa kupon hazırlayalım bir tane
paran eğer az ise 2k civarı veya daha az ise en mantıklısı halka arzlara girmek ama daha yukarıdaysa kripto girebilirsin yatırım tavsiyesi değildir yaklaşık 325 dolardan beri bnb tutuyorumbaşlıkta belirtiğim gibi kısa vadede kazandıracak hisse senedi olur dolar, altın gümüş vb. nereye yatıra bilirim
şuan nakit olarak yaklaşık 5k gireceğim 1,5 ay içinde kazanabileceğim bir şeyler bakıyorumparan eğer az ise 2k civarı veya daha az ise en mantıklısı halka arzlara girmek ama daha yukarıdaysa kripto girebilirsin yatırım tavsiyesi değildir yaklaşık 325 dolardan beri bnb tutuyorum
Real - Leipzig Kg olur mu hocam@Realhas the Great hocam arkadaşa kupon hazırlayalım bir tane
Bitcoin değilde düşük değerli coinlerden alabilirsin 1.5 ay falan bekleyebilcekse halka arz kesinlikle. Max 1 hafta 600tl dir 800tldir kar etmek istersen coin. Halka arz daha güvenli ama daha uzun sürer.şuan nakit olarak yaklaşık 5k gireceğim 1,5 ay içinde kazanabileceğim bir şeyler bakıyorum