Neler Yeni

Kısırlaşan kedimin iştahı yok

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
Merhaba erkek kedim kısırlaştırıldı 5 gün oldu ama iştahı hala yok kuru mamasını koklayıp gidiyor azıcık da zayıfladı gibi yaş mama tavuk gibi şeyleri yiyor kızgınlık belirtileri de var sizce zamanla düzelir mi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hiç kedim olmadı ama senin testislerini alsalar sen de öyle olurdun diye düşünüyorum.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Merhaba erkek kedim kısırlaştırıldı 5 gün oldu ama iştahı hala yok kuru mamasını koklayıp gidiyor azıcık da zayıfladı gibi yaş mama tavuk gibi şeyleri yiyor kızgınlık belirtileri de var sizce zamanla düzelir mi
veterineri ara sor bize niye soruyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Zamanla düzelecektir gayet normal bir durum. Birde mamasını kısır kedi maması olarak değiştirdiniz mi?

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanla düzelecektir gayet normal bir durum. Birde mamasını kısır kedi maması olarak değiştirdiniz mi?
Yok hayır biraz kilo aldıktan sonra kısır mamaya geçsem olur mu bana uygun fiyatlı kaliteli kısır kediler için mama önerir misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Yok hayır biraz kilo aldıktan sonra kısır mamaya geçsem olur mu bana uygun fiyatlı kaliteli kısır kediler için mama önerir misin
Şuanki maması bitene kadar kullanabilirsin ama bittikten sonra direkt kısır kedi maması al. Kendi kedime aldığım mamaya bir bakayım link atarım.

Top Bottom