kişisel bilgisayarımda bitcoin kazarmayım ?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
105
karşıma son aralar acayip derece nicehash reklamı çıkıyo sizde iyi bir yermi
sistemim:

1050ti 2 fanlı 4 gb
i5 7400
8gb ram
sdd+hdd

650w kasam var

günlük olarak 9 dan açiyorum akşama kadar kapatmiyorum ama bitcoin 1 saat kazamakla ne kadar gelir hiç bir bilgim yok çünkü 0
başka bir şeyde kazabilirim fakat sistemim çöp olmiyacak şekilde ve ekran kartımada zarar vermiyecek derecede kazı yapmak istiyorum

Ekran kartınız mining için verimsiz duruyor ayrıyetten etherium şuan en kârlı maden onun içinde 1050 ti 13 mh gibi bir hızda kazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve 4gb vram mevcut. Özetle maalesef mümkün değil. Minimum 6gb vram'e ihtiyacınız var ve 20 25 mh hızları ile başlangıç yaparsanız azda olsa kazancınız olacaktır.

Ekran kartınız mining için verimsiz duruyor ayrıyetten etherium şuan en kârlı maden onun içinde 1050 ti 13 mh gibi bir hızda kazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve 4gb vram mevcut. Özetle maalesef mümkün değil
bende merak ettim bunu bir performas tablosu varmı atabileceğiniz

Ekran kartınız mining için verimsiz duruyor ayrıyetten etherium şuan en kârlı maden onun içinde 1050 ti 13 mh gibi bir hızda kazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve 4gb vram mevcut. Özetle maalesef mümkün değil
amacım öyle 300 lira falan değil 1 hafta kazsam bana 10 lirada yeter çevremden dolayı dışarı çıkamiyorum markete gidemiyorum bir şey almak istediğim biraz sıkıntılı oliyo

amacım öyle 300 lira falan değil 1 hafta kazsam bana 10 lirada yeter çevremden dolayı dışarı çıkamiyorum markete gidemiyorum bir şey almak istediğim biraz sıkıntılı oliyo
Dediğim gibi kartınızda 4gb vram var yani yeterli değil minimum 6 gb gerekiyor artık. Önceden olsa yeterli gelirdi fakat şuan değil.

Ekran kartınız mining için verimsiz duruyor ayrıyetten etherium şuan en kârlı maden onun içinde 1050 ti 13 mh gibi bir hızda kazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve 4gb vram mevcut. Özetle maalesef mümkün değil. Minimum 6gb vram'e ihtiyacınız var ve 20 25 mh hızları ile başlangıç yaparsanız azda olsa kazancınız olacaktır.
Ben 4 gb vram ile kazıyorum ama kazma hızım 3 mhs anlamadığım bir şeyden dolayı o yüzden bıraktım miningi

Ben 4 gb vram ile kazıyorum ama kazma hızım 3 mhs anlamadığım bir şeyden dolayı o yüzden bıraktım miningi
Eth Claymore 4.9 gb vram kullanıyor kullandığınız program neydi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,362
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri